Jabuk
popravilo 2xiPhone=1xiPhone, kaksno orodje rabim?
Jablanator

Jablanator

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 12.02.2010 08:36:56
popravilo 2xiPhone=1xiPhone, kaksno orodje rabim?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
pozdrav, doma imam 2 iphona, mojega starega, na katerem je crknil logic board (al pa commboard) nekaj od tega in baterija.
od prijateljice sem kupil isti tip iPhona, t.j.: 2g 8gb, z 1/2 nedelujočim digitalizatorjem, sicer lcd deluje(če kdo kupuje).

želim storit naslednje, iz mojga iphona prestavit kompleten zaslon v njenega, ali obratno, vglavnem, iz enega bom vzel komplet vezje in baterijo, iz drugega pa zaslon z digitalizatrorjem, pa me zanima, če bo treba kakšne kable lotat za anteno, al pa kake podobne nepričakovane zadeve, razen šraufov obračat??? sicer je poplava teh filmčkov na youtubu, ampak nisem našel nobenga res dobrega, ki bi pokazal še kako se zadeva sestavi po korakih (ja vem, kontar kot raztavi)...
če ima kdo kakšna navodila in nasvete preden se lotim zadeve, bom zelo zadovoljen.
lp,
neven
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 12.02.2010 10:21:18
lah si probaš še s tem kej pomagat
http://www.ifixit.com/Guide/Browse/iPhone
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 13.03.2010 13:30:56
Jaz bi ti svetoval, da vzame? od kolegice phone, dol vzame? komplet lcd panel (torej, cel lcd+touch frame) in ga nadomesti? s svojim. ?im manj ?raufanja, tem bolje (ve? ko razdira?, ve? lahko zaj***?). Dela ima? 10minut Smile
p.s.: enkrat sem ?e podiral to, ker sem imel zlomljen frame ki dr?i to dvoje skupaj, tisto ni fino podirat, ti rabi? pa samo vzet ven dva vijaka ki sta zraven mikrofona, dvignit frame (s kuhinjskim priseskom recimo), odpne? tri kable, in ponovi? postopek pri drugem, sestavi? skup in voila.

Lp
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani