Ekran se ne odzove | |||
se opravičujem če tema obstaja, sem malo brskal pa tega nisem našel. no zadeva je taka, doma mi ekran še nekako dela (oz. v zaprtem prostoru), lahko klikam vse in podobno, čim sem zunaj oz. tudi notri na vsake toliko čase, se ekran sploh ne odzove, (odklenem ga, kar mi je zelo čudno), ostalo pa kot bi zmrznil, to se mi je zdaj zgodilo že ene parkrat. lp |
|||
![]() |
|||
lp |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Če boš menjal imaš pod zasebno številko pa lahko urediva. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() naredil restore, nadgradil na 3.1.3, in.... še zmeraj jebe ![]() zdaj pa nevem, je kakšen problem v telefonu s touchscreenom, je odvisen od toplote, pade komu kaj na pamet? torej da nekako opišem: telefon dela na trenutke perfektno, odzove se na vsak dotik... potem pa pridejo trenutki, (pridem iz hiše) (tipkam sms), bla bla bl (se ustavi) telefon stresem (dopišem a), pišem naprej... spet ne prime, ga zaklenem, odklenem, spet dela... včasih se zgodi da nedela tudi ko ga zaklenem in spet odklenem, ponovim to 2x. včasih je prav nadležno, danes sem se mogel oglasit, in enostavno nisem mogel kliknit da se oglasim. (včasih ga zmrzne, tudi ko sem v hiši) bo potrebna zamenjava ekrana, al kak drug način, ideje priporočljive Lp |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |