A obstaja kak free mms program za prejemanje in pošiljanje mmsov za iphone 2g ? ali ga ima software 3.1.2 slucajno ze v sebi ali za 2g ni vrjante da bi ze sam software imel?

| mms | |||||||

A obstaja kak free mms program za prejemanje in pošiljanje mmsov za iphone 2g ? ali ga ima software 3.1.2 slucajno ze v sebi ali za 2g ni vrjante da bi ze sam software imel? 

| 
	|||||||

Ne da bi jst vedu  

| 
	|||||||

Za 2G ni varjante da ima ze siftware sam. Za 2G je najbolsi swirlymms! Dobis ga na cydiji! 

| 
	|||||||

No ja... to ni čisto res... obstaja zastonj varianta, ki ti vklopi vgrajeno podporo za MMS-e (kot jo imata 3G in 3Gs)... ampak ti baterijo pokuri v enem dnevu. 

| 
	|||||||

Še vedno je on napisal če je varjanta da bi bilo že privzeto v samem softwaru  

| 
	|||||||

IN kje dobim tale fix??samo da sprobam tole...? 

| 
	|||||||

Poglej na google za activatemms2g 

| 
	|||||||

Za 3.1.2 se fix drugače imenuje... 

| 
	|||||||

kje na cydiji? in da seveda deluje  | 
	|||||||

u cydijo napiš mms.. ja ker za 3.1.2 ni več activator ampak je neki mms, ampak isto žre baterijo k pr norcih 

| 
	|||||||

mislil sem swirlija, ona native mms for 2g , tisto poznam in je za en kurac 

| 
	|||||||

Seveda je na cydiji.... in tudi preverjeno deluje... ni pa zastonj  | 
	|||||||

men je recimo swirly u kurcu pa mi je native mms zakon.. sam k pije baterijo  | 
	|||||||

Pa da se še malo tu oglasim. Obstaja trenutno native MMS za 3.1.2 iPhone 2G? En fix sem pred časom sprobal, pa mi je endless loop na Apple logo ostal, pa ne bi rad raskiral kakega ne-varnega fixa spet. Mel pa sem native MMS pred časom...

LP -J  | 
	|||||||

Obstaja... ampak večini zelo hitro kuri baterijo. 

| 
	|||||||

So what is it?

LP -J  | 
	|||||||

| 
	|||||||

Bom probal popoldan, ko pridem domov. Rabim še kaki IPCC?

LP -J  | 
	|||||||

| 
	|||||||

ja ja tole na 2gju dela kul. brez bolane porabe baterije  | 
	|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |