hehehe.. Glede na to da čakam na tega skoraj 1 mesec... Ker so problemi z dobavo ... Bom lahko nardil menjavo čez 1 leto.. Glede na hitrsot in ažurnost podjetja D-1.
| Kdaj novi Macbook Pro? | |||||||
hehehe.. Glede na to da čakam na tega skoraj 1 mesec... Ker so problemi z dobavo ... Bom lahko nardil menjavo čez 1 leto.. Glede na hitrsot in ažurnost podjetja D-1.
|
|||||||
Zgeda, da bo sam še govora o iPadu za nekaj časa. Vse govorice o MBP pa so utihnile. Upam, da bodo kaj kmal update-al.
|
|||||||
Tudi sam sem mislil, da bo kaj novosti.
|
|||||||
no, imam pa še vedno najnovejšega MBP-ja
vsaj nekaj :/ |
|||||||
To sem prebral na macrumors:
The Apple resellers were given the information about what the cost prices of the current models would be dropped to, so they can change their prices and margins accordingly. This ALWAYS happens a couple of days before brand new models are released so they can sell old ones. The information was sent out on 25th January. This morning, got an email saying that actually they weren't dropping the cost prices but they would honour the prices they'd quoted for the rest of the week. Doesn't happen unless they've pulled something. Obviously resellers love it because they get a higher margin. They pulled them at the last minute (this morning). Whether that's because there were manufacturing issues with them or they didn't want to detract from the iPad's limelight I don't know. But I suspect the latter. |
|||||||
Torej, po vsej verjetnosti pričakujemo potem maja oz junija (nevem točno kdaj je) kaj novega glede MBPja na wwcd...
|
|||||||
Nekaj je bilo govora o marcu
|
|||||||
Upajmo da res.
|
|||||||
macuporabnik.si je tole napisal:
"Spet so zakrožile govoriče o novih novosih iz Appla. Že do marca tega leta naj bi beli MacBook dobil procesor Intel Core i3, MacBook Pro pa Intel Core i5, oba s po dvema jedroma. Največje spremembe naj bi doživel Mac Pro, ki bo verjetno dobil procesorje Intel Core i7-980x s šestimi jedri in taktom najmanj 3,33 GHz. Procesorji bodo vsebovali t.i. Turbo pospeševalno tehnologijo, kot smo jo poznali že na starih 386 in 486 računalnikih, vendar z veliko večjo učinkovitostjo, kot je bila nekoč. Pričakovati je tudi nove grafične kartice (npr. ATI Radeon HD 5870, vsaj kot opcija). Več prahu naj bi dvignila predstavite nove programske opreme, ki bo potekala konec naslednjega meseca. Med drugim nas čaka nov iLife'10, iWork'10 in Aperture 3." To bi znalo bit res. Novi procesorji bodo sigurni. Sem optimist in bi rad vidu mogoče še boljšo grafiko, kak usb, hdmi, in večjo resolucijo. Realno gledano pa vprašanje kaj bo. Čist nov model ne bo, tako da sklepam, da bo ohišja ostala ista. Mogoče bo boljšo resolucija. Na nov MBP čakam že od novembra. Do zdej sem se vedno zajexx, ko sem kupoval apple izdelke. Nabavil iPod, skoraj takoj zatem pride že nov model (to se je 2x zgodilo). Ne bi rad, da bi se zgodba ponovila, sploh pri 1200€ in več |
|||||||
Ne verjamem, da bo apple propadel, in da bo nehal izdajati nove izdelke.
Torej, karkoli boš kupi, bo apple izdal novejšo verzijo. |
|||||||
Tudi jst ne verjamem, da bo propadu. Sam ne bi rad zdej kupu MBP in potem čez par mescev pa bi izdal ne vem kakŠno verzijo, recimo HD resolucijo, 4x usb, hdmi izhod, 8ram in 500gb diska kot osnova.... recimo
|
|||||||
Folk se preveč sekira glede teh rumorjev. Ko rabiš nov računalnik, kupi najnovejši model ki je na tržišču, in basta. Seveda pred tem pogledaš če ne bodo predstavljeni slučajno ravno naslednji teden (napovedan dogodek), in če ne, kupiš.
LP -J |
|||||||
točno tako. od nekdaj velja: Računalnik mojih sanj stane 10.000 USD. Ko se poceni, pride nova mašina, ki je spet računalnik mojih sanj in stane 10k USD. Po tej logiki, če čakaš ne dočakaš. Pa še to. Ko predstavijo nov model, traja kar nekaj časa, da pride do nas. Potem je ene pol leta najboljši, potem predstavijo spet novega, pa spet nekaj časa čakaš da pride do nas, itd... Kupiš pač ko rabiš (in maš dost dnarja). Se pa splača cca v enem letu prodat in zamenjat za novega. Malo zgubiš in imaš vedno nov računalnik. |
|||||||
točno to!
drugače pa, če je kdo pred nakupom MBP, jaz sem ugotovil, da ne rabim prenosnika in sem si zaželel iMaca 27 torej:
|
|||||||
Hehe, skoraj kot, da bi kopiral moj oglas, delava popolnoma isto stvar Tudi jaz sem si zaželel iMaca 27-ko |
|||||||
heh, sem opazil ja
sej ne rečem da je slab komp, popolnoma sem zadovoljen samo pač, ne nucam laptopa ne. 27" + trenutnih 24 (zunanji) = |
|||||||
Meni so pa ravno laptopi všeč, zaradi prenašanja.
In kakšne so vajine okvirne cene? Lahko na ZS. |
|||||||
tale z i5 je tud še pod vprašajem...bomo vidli, kaj se bodo z intelom zmenli, ker apple noče intlovih integrirk met notri.
|
|||||||
Kot ste ze napisali ni vredno cakat na update, kupis ko se ti pojavi potreba, ga nabildas do konca in to je to. Ker ce je rumor resnicen in macbook dobi i3, mislm sej so jih pred kratkim popolnoma prenovil, zdej bo pa ze zastarel model (kar se cpuja tice).. Mislm ce cakas zdej od novembra, potem kaj nej ti recm, pocakaj, sam si se ze v startu zeznu. Vem pa da si racunal da bo 27.1 na keynote-u
|
|||||||
Mocno upam, da bodo novi MBP-ji imeli boljso resolucijo. Tale 1440 je za udobno delo s photoshopom mal prenizka. Pac, da ni treba cloveku kar naprej na zunanji monitor priklapljat
EDIT: Mislil sem 15", da ne bo pomote. |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |