Format številk 3.1.2 | |||
Meni bi čisto odgovarjal neformatiran izpis številk, brez oklepajev, pomišljajev, presledkov... Recimo 051456088 ali +38651456088. Kako naj se tega lotim? Konec koncev lahko vzamem tudi "slovenski" format (kot ga je za prejšnje verzije pripravil Mitja), ampak bi rad na telefon nalagal čim manj stvari. In če res ne gre drugače - katero stvar naložiti? Slovenski datum? Naložil sem edino datoteko IPCC - ima ta kaj veze s prikazom številk? |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Saj v prejšnji verziji sem imel "Slovenian regional settings" in očitno bom moral spet storiti isto. Če že - kaj inštalirat? Slovenski datum? Prikaz klicočega? Slovenski paket? Kaj tretjega? Poslovenjenega vmesnika ne želim, teli paketi pa so lahko precej "nevarni", kot se spomnim iz prejšnjih verzij. Ko si ga naložil si moral živeti z njim. Uninstall je praktično pokvaril telefonski del. In sedaj ne bi rad inštaliral nekaj, česar ne rabim, odstranit pa ne bom mogel (razen ročnega čaranja in kopiranja backupa originalnih fajlov preko ssh-ja nazaj na telefon). |
|||
![]() |
|||
prikaz klicočega? a ni to s 3.1.2. urejeno in ne rabiš? alternativa -> iTunes, slonumbers (free app., ki ti podvoji številke in si miren). |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |