voip client? | |||
Ker si ne spoznam na Iphone tehnologijo, me zanima naslednje: imam 090 številko, preko mobitel. Vključeno imam funkcijo MPOVSOD, preko mobitela. delal bom iz tujine, in klicali me bodo na 090 številko povedali so mi da si morem naložit na iphone aplikacijo voip client. a mi kdo pomaga kako se to naredi pa neki me zanima, kaj je to truphone aplikacija? Pa prosim brez "magičnih" komentarjev. |
|||
![]() |
|||
Lp |
|||
![]() |
|||
V tem programu pri nastavitvah izbereš VOIP ali SIP račun, ter vpišeš podatke, ki ti jih dajo na mobitelu. Fora tega MPOVSOD je v tem da opravljaš po celem svetu pogovore preko IP telefonije za isto ceno. POGOJ JE DA SI PRIKLOPLJEN NA WIFI!!!! Obstaja programček, ki ti simulira WIFI povezavo in lahko kličeš tudi preko 3G ali EDGE omrežja, kar ti odsvetujem ker je presneto drago. Pa še nekaj. Če hočeš da boš klical preko te aplikacije mora biti prižgana oziroma si namestiš programček BACKGROUNDER ali nekaj takega, ki ga najdeš na Cidi-i in ti omogoča da ti aplikacije, ki jih izbereš delujejo v ozadju. iPhone postane malo bolj požrešen kar se tiče baterije, vendar je to rešitev. Ne vem pa kako je zadeva z dohodnimi klici?!? pozanimaj se na Mobitelu! Mislim pa da ko si v dosegu WIFI zadeva avtomatsko deluje, ali pa se motim. LP Tedy |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
ne bluzi in napiši raje what? ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() Prej sem imel iphone in zadevo rešeno prek fringa, ki je bla veliko bolj nerodna (fring je bilo treba zagnat vsakič, nisem imel backgrounderja) Tu pa tam je za kakšnih par sekund kvaliteta zvoka slaba, ampak ok, to požrem. Problem je ko si na kakšnem omrežju ki ima zaprte porte(eduroam npr. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |