Projektna naloga
|
Kaj od naštetega se vam zdi najbol uporabno? |
Iskalec modelarskih letal |
|
4% |
[ 2 ] |
iskalec ključev |
|
65% |
[ 29 ] |
iskalec potovalke na letališču |
|
11% |
[ 5 ] |
iskalec otroka |
|
18% |
[ 8 ] |
|
Skupaj glasov : 44 |
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: LJUBLJANA |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 30.01.2010 15:04:48 Projektna naloga |
|
Pozdravljeni!
Ravno delam raziskovalno nalogo za tekmovanje. Zanjo bi rabil pomoč! Idelal se takoimenovan "locator". Preprosta zadevica! Imaš daljinček in eno majhno škatlico katera zapiska ko na daljinčku kliknete gumbek! V nalogi je treba podati za kaj vse bi se "locator" lahko uporabljal! Naj vam navedem nekaj primerov katerih sem se spomnil:
-Iskalec modelarskih letal,
-iskalec ključev (piskajočo zadevico(brez ohišja) sem spravil v obesek za ključe)),
-iskalec potovalke na letališču (ko čakate na potovalko in je tam 100 drugih potovalk kliknete na daljinček in lažje najdete svojo),
- iskalec otroka (vem da se vam zdi smešno, vendar ko imaš malega dvoletnega otroka in se za trenutek obrneš stran ti mali otrok zlahka kam uide(naprimer se skrije za avto, tebe pa skoraj kap)! In iskalec ti ga lažje najde!
Prosim vas za svoje ideje... Posmislite kaj velikokrat zgubite! Tudi če se vam zdi ideje neprimerna ali smešna napišite, kajti nikoli ne veste! Prosim sodelujte!
Lep pozdrav Sebastian
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Kamnik |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 30.01.2010 15:18:06 Re: Projektna naloga |
|
Iseba touch je napisal/a: | Pozdravljeni!
Ravno delam raziskovalno nalogo za tekmovanje. Zanjo bi rabil pomoč! Idelal se takoimenovan "locator". Preprosta zadevica! Imaš daljinček in eno majhno škatlico katera zapiska ko na daljinčku kliknete gumbek! V nalogi je treba podati za kaj vse bi se "locator" lahko uporabljal! Naj vam navedem nekaj primerov katerih sem se spomnil:
-iskalec ključev (piskajočo zadevico(brez ohišja) sem spravil v obesek za ključe)),
-iskalec potovalke na letališču (ko čakate na potovalko in je tam 100 drugih potovalk kliknete na daljinček in lažje najdete svojo),
- iskalec otroka (vem da se vam zdi smešno, vendar ko imaš malega dvoletnega otroka in se za trenutek obrneš stran ti mali otrok zlahka kam uide(naprimer se skrije za avto, tebe pa skoraj kap)! In iskalec ti ga lažje najde!
Prosim vas za svoje ideje... Posmislite kaj velikokrat zgubite! Tudi če se vam zdi ideje neprimerna ali smešna napišite, kajti nikoli ne veste! Prosim sodelujte!
Lep pozdrav Sebastian |
problem je samo če boš izgubil daljinček in predstavlaj si da ima na letališču 30ljudi ki išče prtljago to škatlico in jo vsak uporabi.....
Drugače pa se mi zdi ideja super!
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 30.01.2010 15:22:32 Re: Projektna naloga |
|
ursic je napisal/a: | Iseba touch je napisal/a: | Pozdravljeni!
Lep pozdrav Sebastian |
problem je samo če boš izgubil daljinček in predstavlaj si da ima na letališču 30ljudi ki išče prtljago to škatlico in jo vsak uporabi.....
Drugače pa se mi zdi ideja super! |
Poskusiš neizgobiti daljunček.
Jah nism na to pomislil...
Hvala
Dajte še kakšno novo idejo prosim!
LP. Sebastian
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Kamnik |
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 30.01.2010 16:40:57 |
|
lahko bi bilo tako da če že izgubiš daljinček in najdeš ključ, ključ postane daljinček in najde drugi daljinček.
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 30.01.2010 16:54:08 |
|
ursic je napisal/a: | lahko bi bilo tako da če že izgubiš daljinček in najdeš ključ, ključ postane daljinček in najde drugi daljinček. |
hm... bom poskusil!
ne nebošlo... bi blo prevelko!
Prosim za čim več idej za kakšno stvar bi se dalo uporabit!
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 30.01.2010 18:51:58 |
|
Če pozabiš kam si dal wikikremo. Ali pa da v hiši najdeš rožo, da jo zaliješ.
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 30.01.2010 19:10:15 |
|
Ignac je napisal/a: | Če pozabiš kam si dal wikikremo. Ali pa da v hiši najdeš rožo, da jo zaliješ. |
Hm...  HVALA za pomoč ! 
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 30.01.2010 21:18:45 |
|
Poskusi nekaj tako majhnega naredit da se zatakne za shuffle .
Vedno ko se spravim laufat iščem presneto zadvo....
Drugače pa primarno ključi, potem pa še lahko oblike kreditne kartice(kje je denarnica  )
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 30.01.2010 21:49:19 |
|
nejc_r je napisal/a: | Poskusi nekaj tako majhnega naredit da se zatakne za shuffle .
Vedno ko se spravim laufat iščem presneto zadvo....
Drugače pa primarno ključi, potem pa še lahko oblike kreditne kartice(kje je denarnica ) |
HVALA... za shuffla bi bilo težje vendar za denarnico pa bi se dalo mogoče kej narest!
LP...Sebastian
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 31.01.2010 20:53:08 |
|
Pozdravljeni...
še zmeraj vas prosim za pomoč! Prosim napišite mi za kaj vse bi se dalo uporabiti "locator"...
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 02.05.2012 07:10:03 Re: Projektna naloga |
|
Živjo!
Imam majhno težavo... Narest moram poslovni načrt na podlagi zelo dobre ideje... Ker pa ideje še nimam,  oziroma še razmišljam katero bi blo dobro imet, se obračam na vas, če ima kdo kakšen predlog... Najlepša hvala za pomoč!  Lp Lidija
|
 |