| MaTiCeK je napisal/a: |
| Fantje, a mi poveste samo, ce imate vsi vsaj week 38 ipod touche, al je kdo imel smolo in dobil kaksnega s slabim zaslonom? |
kje pa se to vidi?moj izgleda ok
| iPod touch hekanje | |||||
kje pa se to vidi?moj izgleda ok |
|||||
Evo danes kupil, imam 40. teden. Kupljeno v M-store. Ima na zalogi se kar nekaj komadov, vendar le 8gb.
EDIT; Hudic, nikjer ne morem najt iPhone aplikacij za toucha. Vsepovsod je bandwith exceeded error. A mi lahko kdo Gmaila? Naslov je maticek na gmailu. |
|||||
Poslano.
|
|||||
Hvala. Tvoj mail je bil prvi, ki sem ga na touchu prebral
A mi zna kdo povedat kako razvrstim aplikacije v springboardu po svojem zeljenem vrstnem redu? |
|||||
Ni za kaj. Sem dobil odgovor
Nimam pojma kako razvrstis. Se pa priporocam za ideje... |
|||||
Pomoje da gre s pomocjo aplikacije Customize >> http://code.google.com/p/customize/ ... |
|||||
Na iPod si nalozi aplikacijo Installer ... in potem kar preko iPdoa oz. iPhona nalagas gor aplikacije .... >> http://iphone.nullriver.com/beta/ |
|||||
Hvala, ampak govoril sem o Mail, Notes, Maps in teh aplikacijah.
|
|||||
Evo sem ugotovil kako je najboljse vseskupaj urediti. Meni je bilo najlazje editirat file N45AP.plist ki lezi v system/library/coreaps/smbpref...
|
|||||
Meni ga nekako ne uspe hackat. Napiše en error, mislim, da 127 in potem se obesi na Installing SSH. 3krat sem tudi že restoral iPoda, tako da ne ve, če bi se še s tem ukvarjal. Nekaj ne gre skupaj, ne vem pa kaj.
|
|||||
S cim si pa pa poskusal? Jaz sem naredil vse rocno, ker priblizno vem kaj delam in cesa mi ni treba narediti. Obstaja vodic v 32 al neka takega korakih. To je dokaj kul ker ce ti ne dela ves kje je problem.
|
|||||
iJailbreak. In sicer takole:
priklopil iPoda na MacBooka, ugasnil iTunes, DL iJailbreak, šel na tisto stran (jailbreak.toc2rta.com), se Safari sesuje, zagnal Jailbreak. Nato je bilo potrebno enkrat ugasnit in prižgat iPoda. Takrat mi je tisto napako javilo (127), nato pa je kakih 20minut Installing SSH, nakar sem obupal in ugasnil vse skupaj. Potem sem resetiral in restoral iPoda, se malo po netu razgledal, še 2krat probal inštalirat to. Ni zneslo do končnega izdelka in sedaj pišem tu. Res pa je da ne vem najbolje kaj delam. Hotel sem samo imet še kaj dodatnih aplikacij na iPodu, pa mi zaenkrat zgleda ni usojeno. Any help? |
|||||
Idi na s safarijem na ipod touch na www.jailbreakme.com in ti bo instaliralo installer app.
Potem pa v installer appu lahko instaliras mnogo programov. Za ftp dostop openssh instaliran in menda tudi bsd subsystem. |
|||||
Zdaj ne sledim razvoju vec ampak kot sem razumel ko sem jaz jailbreakal je bil iJailbreak neki rouge spinoff od dev teama. So rekli da je to na lastno odgovornost. Ce ti po prvem resetu ze crkne potem je to problem z nalaganjem filesystema na novo. Meni se je nekaj podobnega zgodilo, samo da pac ni javilo errorja ker sem delal na roke. Preprosto se mi je obesil iTouch. Jaz sem to naredil po tejle metodi: http://www.touchdev.net/wiki/Jailbreak_Guide Takrat se ni bilo avtomatiziraih stvari. |
|||||
No ja. mi je uspelo ga Jailbreak-at. Na koncu se mi ni zdelo vsega truda vredno in sem vse kar se je dalo, odinštaliral. Nato pa še restoral. Moti pa me da mi je ostalo 17,7 MB nečesa kar piše Other v iPodu. Se da to kako zbrisat?
|
|||||
Ta other mislim da je tudi na tovarniskih. Pomojem je to firmware ali pa nekaj podobnega. Sej mas se par giga frej, ne sekiraj se zaradi misje dlake |
|||||
Na kratko bi lahko rekel:
Se mučil, videl, zbrisal. @ yurry: ok, če je firmware, naj bo. |
|||||
Sej najlazje je res restore naredit in potem odsurfat na www.jailbreakme.com .
Vsekakor je to vredno storit, kajti ozrl bos prihodnost |
|||||
ma ja, saj sem si ogledal aplikacije (sem ozrl prihodnost
aha, pa hvala lepa za nasvet. mučos gradnos. |
|||||
Samo pazi, da ga ne bos upgrade-al, ker bos verjetno s tem izgubil moznost jailbreaka za vsaj nekaj casa. Trenutni jailbreak deluje namrec preko tiff exploita, ki bi ga naj v evropskih iphone-ih ze patchali. Verjetno ni napacno sklepat, da bodo podobno storili tudi v kaksnem iPod Touch upgreadu.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |