Nekje sem slišal da je mogoče polniti ipod tudi na dodatno napajanem USB hub-u (brez računalnika). zanima me kaj vi veste, če je res mogoče, kater hub je zmožen tega.
| polnjenje baterije | |||
Nekje sem slišal da je mogoče polniti ipod tudi na dodatno napajanem USB hub-u (brez računalnika). zanima me kaj vi veste, če je res mogoče, kater hub je zmožen tega.
|
|||
|
|||
vem samo jaz trenutno razmišljam da bi si kupil en usb hub za moj prenosnik tako bi pa izkoristil 2v1
|
|||
K je že primerna tema:
Mam ipod touch 1G.....zdej al se sam men zdi al je baterija dejansko ful slaba........Prenesu sm si dol aplikacijo k ti kao napiše stanje baterije in kolk časa maš še in k je max nafilan, mi napiše da ok muska ma res 16 ur ampak wi-fi ima sam 2 ure uporabe, pa za igrice špilat ma uro pa pol......... Filme ma pa tri ure...tko da če kakšne daljši film pogledam ma že 20% Najbolj me pa razpizdi recimo nafilam ipoda pol pa odšpilam kakšen sudoku, grem mal na net poklikam še kakšno aplikacijo zaženem in v 20 minutah mi požre 30% baterije........ali pa še več....... Zdej me zanima če je to normalno? |
|||
na zalost ja
|
|||
pomoje pa to ni realno.. mojmu iphonu starmu 2 leti drži baterija 3 dni standby pa 5 ur uporabe...
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |