Jabuk
Geohot
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 25.01.2010 12:22:35
Geohot
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
http://dne.enaa.com/Gadgeti/Gadgeti/Protipiratska-zascita-PlayStation-3-je-razbita.html

Najprej nisem verjel in sem mislil, da je za iphonovim odklepom skritih nekaj applovih zaposljenih.
Ampak če bo uspel odkleniti tudi playstation potem bom začel verjetni, da je ta fant res mojster in ve kaj dela...
Še vedno ne razumem dejstva, da se je toliko hekerjev ukvarjalo z iphonovim odklepom, nato je prišel ta fant in telefon odklenu za malico.

Pri playstationu pa bo zgodba spet verjetno zelo podobna kot pri iphonu. Vsaj tako kaže...
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 25.01.2010 12:39:00
V bistvu ga ne razumem... ponudil je enostaven jailbreak za iphone, nato jamral, kako ni dobil nič donacij bla bla bla... Če bi hotel, bi lahko zanj zahteval plačilo.

Nato Začne apple vgrajevati nov bootrom, ljudje navdušeni nad prejšnjim njegovim jailbreakom mu kakopak "zagnjavijo" za nov jailbreak, pri katerem ni potrebno ugašati telefona, a on zčne o tem, kako nevaležna je skupnost bla bla bla...

Sploh ne vem zakaj se hvali s tem, naj raje zase obdrži, če ne misli delit z ljudmi.
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 25.01.2010 12:45:10
Jaz ga popolnoma razumem... ljudje samo jamrajo in pričakujejo, da bo za vsak ukrep appla izdelal nov jailbreak/odklep... koliko pa ima on dela s tem, jih pa sploh ne zanima. Pač ima še druge projekte (kot npr. ta playstation). Če si pa kdo tako zelo želi nov jailbreak, si ga pa lahko sam izdela pa bo videl, da to ni tako enostavno.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 25.01.2010 12:53:54
mikrohard je napisal/a:
Jaz ga popolnoma razumem... ljudje samo jamrajo in pričakujejo, da bo za vsak ukrep appla izdelal nov jailbreak/odklep... koliko pa ima on dela s tem, jih pa sploh ne zanima. Pač ima še druge projekte (kot npr. ta playstation). Če si pa kdo tako zelo želi nov jailbreak, si ga pa lahko sam izdela pa bo videl, da to ni tako enostavno.

No sej... ampak če ima človek znanje, ni vrag, da mu ne bi uspelo, pa pomoje v kratkem času. Jaz sem pripravljen plačati za tak jailbreak. Pa pomoje bi kr ogromno ljudi plačalo... Bi pa moral vedeti ali pa vsaj predvideti, kaj se bo zgodilo, ko je takšno stvar ponudil na pladnu.... ne vem...
Naj pol zaračuna 20$ na jalbreak in reče, da ga spusti v javnost samo če se npr. 5000 ljudi prijavi, da plača teh 20$... zasluži 100.000,00$... pa ma vse poplačano.

Ne zdi se mi prav, da obtožuje ljudi, da so nehvaležni, ker v veliki večini to ni res. Izjeme pa so povsod.

Je pa mojster, in svaka mu čast za projekte...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: apple
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 25.01.2010 14:14:48
Kaj kmalu mu bodo ponudili dobro plačan "šiht" pri applu, sony...samo da tam sedi, pa ne zganja neumnosti "proti" njimi Laughing Very Happy Sam potem bo pa pa ker drug prišel nas sceno Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 25.01.2010 14:21:06
thaking je napisal/a:
Kaj kmalu mu bodo ponudili dobro plačan "šiht" pri applu, sony...samo da tam sedi, pa ne zganja neumnosti "proti" njimi Laughing Very Happy Sam potem bo pa pa ker drug prišel nas sceno Smile

Ravno to mi je najbolj čudno, da že ni noben prišel saj je geohot dejansko edini, ki je prišel in dal ven crack. Dejstvo je, da je 3.1.2 crack precej dolgo časa potreboval predno je prišel v javnost in bi ga lahko kdorkoli drug že prej dal ven.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani