Aplikacija tako omogoča posnetek dogajanja na telefonu in na željo lastnika to tudi prikaže. Spomni se, katere aplikacije je nepovabljena oseba gledala na mobilnem telefonu, od SMS-sporočil in elektronskih sporočil do Twitterja.
Da pa vaša zasebnost ne bi bila ogrožena, vam partner aplikacij ne more odpreti, saj ostanejo zaklenjene.
Najnovejši dodatek za iPhone lahko kupite prek Applove spletne trgovine za 0,68 centa. Podjetje, ki je ustvarilo aplikacijo, trdi, da 67 odstotkov žensk redno preverja elektronska in SMS-sporočila svojega partnerja.
Eno Vprasanje?
Alessy, a iprotect mislis na placlivi program iz itunsa ali na tistega ki je free??
Al je to kak drug program ki deluje samo ce imas jailbreak??
Hvala!
Eno Vprasanje?
Alessy, a iprotect mislis na placlivi program iz itunsa ali na tistega ki je free??
Al je to kak drug program ki deluje samo ce imas jailbreak??
Hvala!
Imaš brezplačno in plačljivo verzijo... brezplačna je "striped" verzija. Plačljiva pa je polna, ki ima mali miljon možnosti...
Tako je .
Imaš pa tudi zastonj ilocked al nekaj takega, samo meni je sesuval springboard... Pa še en je na črko m. se mi zdi ki je plačljiv. Samo meni dela iprotect super fajn in nimam namena kaj drugega iskat...
Tale itrust je tak tak. Moraš pričakovat da ti bo kdo štoral po njem in da nastaviš past. Kaj pa ko nekomu daš igrat igre na tvojem telefonu. Eh prevč dela je z itrustom.
Iprotect nastaviš pa imaš mir, pa lahko komu daš telefon da se igra z njim pa nimaš skrbi ali ti šari gor ali ne, ker ne more...
Hvala za odgovor, ma ne sej mi ni problem placat za program, sam tako informativno me malo zanima! Iphona dobim nasledni mesec pa se mal ogrevam in ucim o samem tel. in aplikacijah.
Mladen