spacestar je napisal/a: |
pimzek je napisal/a: |
kolk star iphone pa mas? ker na zadnjih ga ne smes izklopit drugace ga moas ponovno jailbreakat! tko je |
Točno tako. Na novejših je ta "feature" prisoten. Imam enak problem in ta trenutek se ne da nardit nič, dokler ne bo nov release blackra1n-a. Pri mojem recimo 4. in 5. številka SN = 42, restart brez ponovnega blackra1na dela baje do 41? Kolega ima to številko 40, sva simultano naredila JL, pri njem ok, pri meni ne.  |
Zdravo,
Praviš, da imaš 4.in 5. številko 42 torej je bil narejen v 42.tednu in praviš, da potrebuješ vedno blackra1n za ponovni zagon?
Jaz imam tudi 42 in ko sem imel jailbraikanega NISEM rabil blackra1na za ponovni zagon. Enostavno sem ga ugasnil, dal sim kartico ven ali not, upalil in je delal. Mi je pa zato povzročal druge težave (ko sem odprl gmail aplikacijo se mi je kar sam ugasnil in sem ga moru vklopit).
Zato sem se odločil, da ga restoram in sedaj se mi ne ugaša več.
Torej hotel sem samo povedati, da je res čudno čeprav sta narejena v istem tednu.
Glede blackra1na RC4 - mislim, da ga res ne bo, ker geohotu NI v interesu naredit nov "update" blackra1na. Prebral sem na raznih forumih da je najprej "obljubil" da bo naredil potem pa si je fant premislil....možno da zaradi tega, ker mu nismo donirali dovolj dinarčkov...ali pa kaj drugega...
LP