Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Jailbreak za 3gs-enostavno?
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #41   Objavljeno 22.12.2009 22:38:22
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
iDavid je napisal/a:
kasper je napisal/a:
Vse original, delam macbook proju.naredu isto z sim kartico notr. ugasnu itunes, naredu tko k pise-vedno ista stvar- ko se pokaze slika, se iphone reboota in namesto da bi se pokazu meni se pokaze kabel in itunes logo. Obupal sem, ocitno ne znam Sad

Tudi meni se to dogaja. Še zmeraj. Kakšna ideja?

Enaka zgodba pri meni. (3GS, serijska xxx46, baseband 05.11.07)

Očitno je edina rešitev, da ob vsakem rebootu zaženeš blackra1n.. močno moteče.

Upam, da sploh bo popravek za to, glede na to, da to naj ne bi bil bug.

Lp.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #42   Objavljeno 22.12.2009 22:52:24
Za narest pac ni nic... Dokler ne bo verzije rc4..
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Izola, Medvode
Moški

Prispevek: #43   Objavljeno 23.12.2009 11:49:39
spacestar je napisal/a:
pimzek je napisal/a:

kolk star iphone pa mas? ker na zadnjih ga ne smes izklopit drugace ga moas ponovno jailbreakat! tko je

Točno tako. Na novejših je ta "feature" prisoten. Imam enak problem in ta trenutek se ne da nardit nič, dokler ne bo nov release blackra1n-a. Pri mojem recimo 4. in 5. številka SN = 42, restart brez ponovnega blackra1na dela baje do 41? Kolega ima to številko 40, sva simultano naredila JL, pri njem ok, pri meni ne. Smile

Zdravo,

Praviš, da imaš 4.in 5. številko 42 torej je bil narejen v 42.tednu in praviš, da potrebuješ vedno blackra1n za ponovni zagon?

Jaz imam tudi 42 in ko sem imel jailbraikanega NISEM rabil blackra1na za ponovni zagon. Enostavno sem ga ugasnil, dal sim kartico ven ali not, upalil in je delal. Mi je pa zato povzročal druge težave (ko sem odprl gmail aplikacijo se mi je kar sam ugasnil in sem ga moru vklopit).

Zato sem se odločil, da ga restoram in sedaj se mi ne ugaša več.

Torej hotel sem samo povedati, da je res čudno čeprav sta narejena v istem tednu.

Glede blackra1na RC4 - mislim, da ga res ne bo, ker geohotu NI v interesu naredit nov "update" blackra1na. Prebral sem na raznih forumih da je najprej "obljubil" da bo naredil potem pa si je fant premislil....možno da zaradi tega, ker mu nismo donirali dovolj dinarčkov...ali pa kaj drugega...

LP
Jablanator

Jablanator

Kraj: Pred računalnikom
Ni navedeno

Prispevek: #44   Objavljeno 30.12.2009 21:29:32
Če si namestiš Jailbreak na iPhone in je Tethered, pa potem restoraš Phone a se ti ta Tethered Jailbreak izniči??? Nočem raskirat Razz
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #45   Objavljeno 06.01.2010 00:23:35
zdravo, brskam ze 10 minut po forumu pa nenajdem, zanima me kako naredim backup iphona, kajti zasledil sem če jailbreakam telefon, da mi garancija ne velja več? Razen, če naredim backup in potem restore, imam pa grškega, tovarniško odklenjenega pa nočem izgubiti garancije.

lp, hvala

PS se opravičujem na prejšnji strani sem videl, da ti garancije ne zavrnejo, zdaj me pa samo zanima, če naredim jailbreak in potem ko hočem restore naredit nerabim nobenega backupa? Ko naredim restore noben nevidi, da je bil telefon jailbrekaan. Hvala
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #46   Objavljeno 10.01.2010 00:45:30
zdravo, sem naredil jailbreak po navodilih, toda potem inštaliram cydio in vsakič ko vgasnem telefon, zahteva da ga priklopim na itunes, v itunes mi pa napiše da rabim restore, malo brskam tudi po sosednji temi ki teče o tem, toda se neznajdem, imam pa grškega 3Gs hvala
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #47   Objavljeno 10.01.2010 00:57:23
Imas le tethered jailbreak. Resitve zaenkrat se ni. Mogoce da pac ne jailbrejkas..
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #48   Objavljeno 10.01.2010 01:28:55
aha to se pravi nimajo vsi tega, nekateri ki so tovarnisko odklenjeni se lahko normalno jailbrejkajo? MIslim moj model pa kljub temu da je odklenjen se neda? Kaj vpliva na to? Hvala

lp
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #49   Objavljeno 10.01.2010 10:33:42
Datum izdelave. Ce je po 42 tednu ima tako kot tvoj.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani