Jabuk
Cydia + Appstore - gre oboje hkrati?
Jabuček

Jabuček

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 06.01.2010 22:18:47
Cydia + Appstore - gre oboje hkrati?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Najbrž precej butasto vprašanje, sam vseen me zanima sledeče:

ponosen lastnik 3Gs-a ITA , razmišljam da bi ga jailbrejkal (mal me muči ker lahko nardim samo tethered jailbreak) , pa me zanima sledeče - ko je iphone jailbreakan in začneš uporabljat aplikacije s cydie - ali lahko poleg teh še vedno uporabljaš Appstore approved aplikacije? ali lahko še vedno uporabljaš iTunes in appstore za nalaganje uradnih aplikacij? Pa še tole - če potem naredim restore da zbrišem jailbreak - to pomeni vrnitev tovarniških nastavitev, ali povrnitev stanja ob zadnji uspešni sinhronizaciji z iTunes?

pa še za tiste k mate na svojem 3GS-u tethered jailbreak - ali se splača, ali je zaganjanje z blackra1nom ob rebootu preveč moteče?

Tnx za odgovore, upam da niso vsi ti odgovori že nekje tle zapisani, kr bom hitr dobil same grde poglede Very Happy

LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 07.01.2010 08:55:43
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
1. da
2. odvisno kaj izbereš, ampak načeloma stanje z zadnje sinhronizacije z iTunes (koledar, adress book,...)
3. ne uporabljam
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani