usb kluček mi je padel v vodo in sedaj ga računalnik ne zazna... pa me zanima kaj naj naredim, gor imam zelo pomembne podatke, rabim pa do jutri popoldan...
Prosim za koristne informacije...
Hvala!!!
| Zmočen usb ključ | |||
usb kluček mi je padel v vodo in sedaj ga računalnik ne zazna... pa me zanima kaj naj naredim, gor imam zelo pomembne podatke, rabim pa do jutri popoldan...
Prosim za koristne informacije... Hvala!!! |
|||
Daj ga v riž. Akar takoj si ga šel vtikat? To ni najbolj pametna.
Pa naslove piši lepše na forumu. |
|||
ok bom probal... ja kuj sm probou, no ne čist kuj, k sm ga mal obrisal...
ja bom mal pazu pr naslovih, hvala ker si poopravu! |
|||
Jaz bi ga pustil kakšen dan ali dva prmir, da se vse posuši. Ni bilo najbolj pametno ne, da si ga kr obrisal pa ftaknu noter.
Jaz sem svojega 2x že opral v hlačah v pralnem stroju pa še kar deluje samo je pa res da sem počakal kakšen dan ali dva. Samo diši pa zdaj |
|||
Če si ga "skuru", če je prišlo do kratkega stika je vretno že prišlo, tako da priporočlam da iščeš alternativo za ju3...
|
|||
Živjo. Prvo srenega pa zdravega vsem Jabukovcem
Jaz imam eno podobno težavico pa da ne odpiram nove teme bom kar to pokoristil Vgl težavo imam z USB ključkom. Ga priklopim in mi ga ne zazna (sicer "lučke" žmigajo). Probal sem tudi na WinXp in Win7, kjer mi ga sicer zazna ampak ga ne morem odpret in ga lahko samo formatiram. Pa saj to ne bi bil takšen problem če nebi bili na ključku podatki, katerih nebi rad zgubil. Probal sem na Winsih z raznimi diskscani in free programi ampak ne gre. Zanima me če ima kdo kakšno idejo? Hvala za pomoč LP, Domen |
|||
Ne vem če ti bo kaj koristilo, ampak pred par leti sem uspel eno CF kartico rešiti z Lexarjevim softwareom ImageRescue. Spomnim se, da je podpiral tudi USB ključe.
Pomoje se da dobit brezplačno: http://www.techknowl.com/2009/10/lexar-image-rescue-serial-full-version.html |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |