Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
iPhone 3GS pri Tusmobilu
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #61   Objavljeno 07.12.2009 07:48:02
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
noone je napisal/a:
Skot pa so sploh ti iPhoni? Pa so tovarniško al softwarsko odklenjeni? Me sam zanima, ker bi ga morda lahko dobil malce ceneje, drugače pa grem se zapeljem v Italijo, tudi ni problem.

Trenutna serija naj bi bila nezaklenjena... kaj bo pa jutri, naslednji teden ali naslednji mesec, pa nihce ne mroe napvoedati Smile ... iPhone 3G se je recimo na zacetku prodajal nezaklenjen (torej tak, kot iz Italije)... ker enostavno ni bilo mozno softversko odklenit zadeve... V zacetku letosnjega leta je prisel softverski odklep... in so potem nekje od februarja ali marca dalje prodajali softversko odklenjene ... Tako, da je to kar loetrija, kaksnega dobis Smile

Jablanator

Jablanator

Kraj: Izola
Moški

Prispevek: #62   Objavljeno 07.12.2009 17:37:11
pa to je KRAJA !!!!!!!!!! kupovat iphone v Italiji za 620 € in jih pol prodaja v Sloveniji za 889 € ncncnc Mad
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #63   Objavljeno 08.12.2009 12:31:58
iPhone 2G
Prebral sem celotni temi iPhone 3G iz HR in ITA.

So (bile) podobne težave glede "zaklenjenosti" tudi pri iPhone 2G (kupujem rabljenega)?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #64   Objavljeno 08.12.2009 12:37:32
Re: iPhone 2G
giveaway je napisal/a:

So (bile) podobne težave glede "zaklenjenosti" tudi pri iPhone 2G (kupujem rabljenega)?

iPhone prve generacije (znan tudi pod iPhone 2G) so bili vsi zaklenjeni na AT&T ... in se jih da vse brez problemov odklenit ...

Jablanator

Jablanator

Kraj: Pred računalnikom
Ni navedeno

Prispevek: #65   Objavljeno 08.12.2009 12:38:32
iPhone 2G so usi zaklenjeni!
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #66   Objavljeno 08.12.2009 12:42:43
Re: iPhone 2G
Jest je napisal/a:
giveaway je napisal/a:

iPhone prve generacije (znan tudi pod iPhone 2G) so bili vsi zaklenjeni na AT&T ... in se jih da vse brez problemov odklenit ...

Ti, Smile
hvala.

Tudi ni bilo (oz. ni več) obdobij, ko telefon ni deloval zaradi novih verzij (kot sedaj berem pri 3G s Hrvaške)?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #67   Objavljeno 08.12.2009 12:51:53
Ne... Baseband (ta je ponavadi vzrok, da novi nacini odklepa ne delujejo) se pri iPhone prve generacije ne nadgrajuje vec... in tudi ko pride nova verzija firmware ima pri iPhone prve generacije se vedno enak baseband (modem firmware) ... in se ga da odklenit s starimi nacini ...

Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #68   Objavljeno 08.12.2009 12:57:45
Dobro. Hvala za pomirjujoče (in hitre Surprised ) odgovore.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #69   Objavljeno 27.12.2009 13:22:48
Kako je zdaj z Iphonom pri Tušu, a je odklenjen kot italjanski ali ni?
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #70   Objavljeno 27.12.2009 13:51:05
Ne. Lahko ga uporabljaš na tušmobil..
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #71   Objavljeno 02.01.2010 13:52:23
zanimivo je, ko so prodajali 2G in 3G iPhone so ga imeli poimenovno iTelefon ali nekej takega. Pa slike telefona niso imeli prikazane samo obris telefona. Sedaj ga imajo pa v vseh svojih reklamah in na spletni strani z ja največjo sliko in tekstom iPhone 3GS!

s tega nebo kaj dobraga vam povem. Edino če so dobli dovoljenje od appla Confused

Lp
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #72   Objavljeno 02.01.2010 14:47:33
tuš mobil čisti računi.. Rolling Eyes
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #73   Objavljeno 02.01.2010 15:55:13
Tuš je največja rupa od operatera Mad
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #74   Objavljeno 04.01.2010 08:06:58
Samo nekaj, če ne bi bilo tušmobila, se v sloveniji cene na področju mobilne telefonije nebi spremenilo.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #75   Objavljeno 04.01.2010 15:36:31
khm khm, to je začel T-2 z svojim UMTS, se se cene pri drugih operaterjih znižale. In povejte mi, če je bila naročnina prej pri katerem ponudniku 0€ in klici v lastna omrežja po 0€ ?

Že zdaj bi vas obirali, o itak džabestu pa ne sluha ne duha ....
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #76   Objavljeno 06.01.2010 13:00:39
no da še jaz rečem kakšno Wink
sem na tušmobilu že dobre tri leta oz. od samega začetka
šel sem k njim iz čisto preprostega razloga, prej sem imel simobil in sem plačeval mesečno v sedanjem preračunu po 70 do 80 eur,ker je pač večina imela mobitel naročnino...
res sem za finto vzel paket 50 in glej ga zlomka vse do sedaj nisem še nikoli prebil limita.
kar se pa tiče teme sem lani podaljšal razmerje in kupil iphon preko njih torej 3G varianto in sem vesel Wink
tako da fantje ne "šinfat" operaterja ker ponuja takšne in drugačne modele telefonov po cenah, ki se pač operaterju zdijo zanimive še posebej pa,če so zanimive za kupce kar seveda so,ker imam kolega ,ki ima njihovo podružnico in verjemite mi,do sedaj je prodal 25 iphonov samo on tako,da ifončki gredo v prodajo pa tudi, če so po vaše po "tako veliki ceni". pač vsi neradi kupujejo na črno oz. iz tujine Wink
kar pa se tiče samega tušmobila in njegovega signala pa vam povem,da ga ima vsepovsod najmanj dve črtici ( seveda ocenjeno z moje strani po črticah na mojem iphonu)
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #77   Objavljeno 06.01.2010 14:07:13
gre se zato, danekateri se zapičijo v nekaj in enostavno ne želijo slišati nič drugega. karkoli napišeš je odgovor "bolje se splača iti v italijo po iphone".

recimo da imaš kot ti paket 50e, in ta paket uporabljaš leto dni in dejansko porabiš teh 50e, zakaj se potem bolj splača iti v italijo po iphone 3Gs za 618e, če je tukaj 399e?

in bo spet ista stvar..
"pa zaklenjeni pa ne vem kaj"..imel in 2G in 3G zaklenjen in če malo znaš oz. (kot jaz) - samo pogledaš forum ni nikoli nobenih težav.
"pa dve leti se moraš vezat, pa dajat 50e"...a drugače pa ne bi dal teh 50e?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #78   Objavljeno 06.01.2010 14:21:51
adler ne se zabavat no Smile Lej jaz imam simobil imam orto u nulo in imam naročnine 15€. Imam 1000minut na simobil,201 minuto na ostala omrezja,1000smsov/mmsov,100mb prenosa.Zaj mi pa povej kaj imas ti ? Če se ne motim 1000 minut,500smsov, 0 mb podatkov,in celo 50 mmsov.. Vidiš razliko ? Mislim da je med 15€ in 50€ vlka razlika! Jaz dam v 2 letih 360€ za narocnino,ti pa 1200€. Z tem da pri simobilu lahko podalšaš narocnino 6 mesecev preden ti poteče,in ko podalšaš ti od takrat dalje začne ponovno 24 mesecev tečt,torej imas samo v bistvu 18 mesecev,seveda če podalšuješ.Gre se zato da lahko vsakih 18 mesecev vzameš nov telefon. Tuš in debitel sta gnila da kr smrdi,mobitel se je pa rešil samo z tistim itak đabest al kaj je ... lp
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #79   Objavljeno 06.01.2010 14:53:44
evo spet isto, tema ni KOLIKO KDO PLAČA NAROČNINO, ampak iphone na Tušmobilu.

razmišljanje na nivoju 10-letnega otroka (Jaz dam v 2 letih 360€ za narocnino,ti pa 1200€). kako ti veš kam človek kliče, oz. zakaj rabi ta paket? mogoče kliče v vsa omrežja in ne samo lastno omrežje in bi teh tvojih 200 min hitro šlo...
mislim katastrofa...
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #80   Objavljeno 06.01.2010 15:07:42
s1mon je napisal/a:
evo spet isto, tema ni KOLIKO KDO PLAČA NAROČNINO, ampak iphone na Tušmobilu.

razmišljanje na nivoju 10-letnega otroka (Jaz dam v 2 letih 360€ za narocnino,ti pa 1200€). kako ti veš kam človek kliče, oz. zakaj rabi ta paket? mogoče kliče v vsa omrežja in ne samo lastno omrežje in bi teh tvojih 200 min hitro šlo...
mislim katastrofa...

Vsak se prilagaja svojim potrebam. in ja DEJSTVO je, da ti daš 1200€ jaz pa 360€. (vsak dan sem na telefonu vsaj eno uro v lastnem omrežju, pa po par minut v druga, pošljem "tono" sms-ov pa še niti 1x nisme prekoračil tistih 15€ mesečno... razen tistih 100mb je malo, tisto ponavadi res prekoračim)
Pa lahko to obrneš kakorkoli hočeš.

9120min lahko kličem v druga omrežja v teh 24 mesecih da pridem na 1200€ (toliko jih ti plačaš v vsakem primeru) to je enako 152 uram na telefonu v 2 letih v primeru da kličem samo jaz + še vsi ostali klici v svoje omrežje(vsak mesec 1000min+1000sms/mms+201min zastonj v druga omrežja).
definitivno vsak izbere, kar je njemu najbolj ugodno, v tem primeru definitivno ne boš vzel simobila, če kličeš samo na mobitel ali tuš etc. DEJSTVO pa je tudi, da imata na trgu ogromno prednost mobitel ali simobil, torej je vse ostalo precej dražja opcija (gledano na daljše obdobje).

drugače pa imaš prav ja... tema je iphone pri tušmobilu sry za OT. Dejstvo pa je, da so itak vsi operaterji, opretareji zaradi zaslužka Wink
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani