Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
MBP in plasma TV
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 31.12.2009 14:18:21
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Je ceneje kupiti nek low-budget hišni kino... bo še vedno boljši zvok kot na TV zvočnikih Very Happy
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 31.12.2009 19:06:52
če boš priklapljal prek HDMI ne TV ne boš imel zvoka, ker ga le ta pričakuje v sklopu HDMI. zato je boljši priklop na VGA (ali še bolje DVI, če ga TV ima), ker boš potem lahko še zvok priklopil. Wink[/quote]

Kak to, da ni zvoka preko HDMi? A je to kak fora od apple-a? Kolega ma Dell in win7 pa mu lepo dela zvok in slika na LCD-ju.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 01.01.2010 13:57:42
drfruc je napisal/a:
Kak to, da ni zvoka preko HDMi? A je to kak fora od apple-a? Kolega ma Dell in win7 pa mu lepo dela zvok in slika na LCD-ju.

Se baje tako bolje prodaja ATV, ki je edini Apple izdelek, ki podpira HDMI. Mal nehigienično, ane! Pa sj bojo enkrat tud to zrihtal, pa jih bomo nagradili s stoječimi ovacijami. Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 01.01.2010 17:19:26
Moj TV ima moznost locenega priklopa zvoka, medtem ko gre video preko HDMI-ja.

Ravno pred dvema dnevoma se s kablom DVI-HDMI povezal mojega Macbook Pro-ja (februar 2008) z LCD televizorjem. Zvok zaenkrat posiljam do TV loceno.
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 01.01.2010 17:33:11
Sem že večkrat napisal, da ima skoraj vsaka (če ne čisto vsaka) televizija vsaj en HDMI vhod, ki dopušča ločen audio izvor..
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 01.01.2010 20:10:57
mikrohard je napisal/a:
Sem že večkrat napisal, da ima skoraj vsaka (če ne čisto vsaka) televizija vsaj en HDMI vhod, ki dopušča ločen audio izvor..

A je to mišljeno...DVI IN (HDMI2)? Moj Samsung ma ta vhod. Se pravi pol se dobi kabel, ki ima hdmi in potem še dva na koncu za DVI audio R in L? Počasi se bom pa le nauču. Smile
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 01.01.2010 20:13:43
Vhod je točno ta ja... ampak to ni en kabel, ki bi imel poleg HDMI-ja še dva činča za zvok... najceneje bo, če uporabiš navaden DVI-HDMI kabel in potem posebej 3.5mm jack na činč (ali pa 3.5mm jack.... poglej, kakšne luknje so zraven tega HDMI vhoda -> moj samsung ima poleg DVI-HDMI vhoda namreč navaden 3.5mm jack vhod).
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #28   Objavljeno 05.01.2010 20:29:17
Jst sem imel isti problem in je rešen tako, da sem kupil Mini display port, ki gre v DVI, potem pa kabel DVI v HDMI, ki je priklopljen v TV. Dela super. Za oboje sem dal okrog 30 EUR (skupaj).

TV imam za iTunes in gledanje filmov, na prenosniku pa srfam. No, pa na TV sproti mečem odpadke (okna, ki so odveč) Smile

Je kr fajn Smile Sama kvaliteta slike je pa pač taka kot je 1280 x 720 mam jst in ni glih najboljše, vseeno pa je kar ok.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani