Jabuk
Moj prvi iPhone
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 29.12.2009 04:51:20
Moj prvi iPhone
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
hey,

Od kar sem se odločil za nakup iPhona (kakšen mesec nazaj) redno spremljam vaš forum. IPhone si bom kupil v naslednjih 14-ih dneh in sicer italijanskega 3GS 32gb ali pa 16gb. Pred nakupom pa bi rad še nekaj odgovorov, čeprav sem jih večino že našel tukaj Very Happy

1. Ker ga bom kupil v Italiji, bo odklenjen. Torej moram narediti samo še Jailbreak. Ali bom potem še vedno lahko normalno prenašal aplikacije in ga updajtal z iTunes, in se mi ne bo zaklenil če zmanjka baterije?

2. Kakšne so prednosti če naložiš novejši firmware, vem da je dobr imeti novejšo različico ampak ne vem točno zakaj Confused

3. Če bo kaj narobe naredim restore, kaj potem zgubim tudi vse aplikacije, ki sem jih naložil že prej, in tel. št.?

4. Kaj je treba naredit najprej namestiti nov firmware ali narediti jailbreak?

Hvala za pomoč! Laughing
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 29.12.2009 08:17:22
Re: Moj prvi iPhone
Pozdravljen!
Če ga boš jailbrejkal bos seveda se zmeraj lahko normalno nalagal aplikacije..
Se pravi ce bo tvoj iphone narejen po tednu 42 bos vsakic ko se ti baterija sprazni do 0% moral zagnati blackra1n 2krat na racunalniku.. Skoraj sigurno da bo narejen po 42 tednu.. Se pravi ce jailbrejka ne potrebujes tako nujno jaz sploh ne bi jailbrejkal.. Prvo si dobro preberi kaj sploh je to..
Potem naslednje: tvoj iphone bo pomoje ze imel nalozeno najvejso verzijo te je 3.1.2 ali pa vsaj 3.1.. Na vsaki novi verziji so popravki, izboljsanja ipd zato ti priporocam da updejtas telefon redno.
Z restorom zgubis vse na telefonu . Se pravi vse aplikacije nastavitve ipd.. Kar pa ne velja ce telefon samo nadgradis. Preden nardis restore si lahko delas backup z itunesi.. Priporocam pa da imas kontakte reimo v outloouku ali pa nekaksen drugacen backup.. Aplikacije pa redno sinhroniziraj z itunesi tako da jih imas tudi na racunalniku..
Zadnji odgovor pa .. Prvo naredi update in potem jailbrejk z programom blacra1n.

Lp

Hvala za pomoč! Laughing[/quote]
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 29.12.2009 23:50:13
Hvala za odgovore.

kako pa zgleda ko se ti zaklene (prazna baterija)? a kaj napiše ali se sploh ne vklopi?
Kaj pa kakšna navodila kako ga potem odklenit preko blackra1n? Mogoče kakšen link ali video?

tnx Wink
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 30.12.2009 08:22:26
Napise ja..

Link poglej na iclarified..
2krat zazenes blackra1n...
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani