Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
Končno eksterni Bluetooth GPS za iPhone 2G in iPod Touch!
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #61   Objavljeno 27.12.2009 20:37:52
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
TheoryX je napisal/a:
mikrohard, kaj to pomeni da mora bit vgrajeni bluetooth stack izklopljen oz. ne kaj to pomeni, kje ga lahko izklopim?
ali to pomeni samo da more bit v nastavitvah od telefona BT izklopljen ali kaj?

drugač mi je uspelo po drugačnem načinu aktivirat, natančneje po tem.
vendar mi, ko izberem zunanji gps sprejemnik aplikacija krešne :/ kakšen razlog zakaj to nardi?
gps je pa Nokia LD-3W

tudi tvoj gps sprejemnik je na listi kompatibilnih
Nokia
LD-1W OK
LD-4W OK
LD-3W OK
N78 NOK ciphered com, not working yet!

tako, da bi moralo delat
Razz
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #62   Objavljeno 27.12.2009 20:44:24
TheoryX je napisal/a:
mikrohard, kaj to pomeni da mora bit vgrajeni bluetooth stack izklopljen oz. ne kaj to pomeni, kje ga lahko izklopim?
ali to pomeni samo da more bit v nastavitvah od telefona BT izklopljen ali kaj?

drugač mi je uspelo po drugačnem načinu aktivirat, natančneje po tem.
vendar mi, ko izberem zunanji gps sprejemnik aplikacija krešne :/ kakšen razlog zakaj to nardi?
gps je pa Nokia LD-3W

Ja... to pomeni, da moraš imeti izklopljen BT v nastavitvah.

Ne vem pa, zakaj se tebi usuje, ko povežeš GPS s telefonom. Jaz lahko samo povem, da po moji metodi preverjeno dela.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #63   Objavljeno 27.12.2009 21:25:15
ok, zdaj sem vse namestil popolnoma na novo in je začel tudi roqyBT delovat Smile

edino kar trenutno ne vem kaj je @ula mislil z popravkom za roqyBT iz cydie, ker meni v cydii najde samo program sam in nič drugega :/

morem pa rečt da je pokritost slovenije pri Navigonu zelo slaba :/
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #64   Objavljeno 27.12.2009 21:50:14
TheoryX je napisal/a:
ok, zdaj sem vse namestil popolnoma na novo in je začel tudi roqyBT delovat Smile

edino kar trenutno ne vem kaj je @ula mislil z popravkom za roqyBT iz cydie, ker meni v cydii najde samo program sam in nič drugega :/

ma ja...
tudi meni je roqy krešnil ob zagonu, samo potem, ko sem opravil omenjene spremembe (med drugim tudi update preko cydie) je zadeva delovala,... zato sem ti predlagal tudi to...

ja...Navigon 1.2 še ne pozna primorske avtoceste čez Rebrnice. Moram preverit še na 1.4. Je pa dobro, ker te opozori ob prekoračitvi omejitve hitrosti
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #65   Objavljeno 27.12.2009 21:54:12
TheoryX je napisal/a:

Zelo slaba? Malo pretiravaš... vseh novih cest ni na nobenih zemljevidih (ko se nekateri pritožujejo glede novih avtocestnih odsekov). Glede hišnih številk je pa kar dobro pokrit. Verjamem pa, da če tvojega domačega naslova ne najde, da privzeto rečeš, da je pokritost zelo slaba Smile

Najboljšo pokritost ima verjetno iGO z Monolit zemljevidi (pokritost na nivoju Adriarouta iz Garminov)... ampak tisti zemljevidi imajo slabo kategorizirane ceste + napačne omejitve.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #66   Objavljeno 27.12.2009 22:05:03
ja, res je, rekel sem ker ni našel moje domače lokacije, pravzaprav je v naši ulici pokritih samo prvih 8 hišnih številk, nadalnjih 10 jih pa manjka in ne živimo nekje bogu za hrbtom...

no, kaj ve kdo kam natančno se Navigon instalira da bi lahko pobrisal nepotrebne karte Smile
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #67   Objavljeno 27.12.2009 22:23:42
mikrohard je napisal/a:
TheoryX je napisal/a:

Zelo slaba? Malo pretiravaš... vseh novih cest ni na nobenih zemljevidih (ko se nekateri pritožujejo glede novih avtocestnih odsekov). Glede hišnih številk je pa kar dobro pokrit. Verjamem pa, da če tvojega domačega naslova ne najde, da privzeto rečeš, da je pokritost zelo slaba Smile

Najboljšo pokritost ima verjetno iGO z Monolit zemljevidi (pokritost na nivoju Adriarouta iz Garminov)... ampak tisti zemljevidi imajo slabo kategorizirane ceste + napačne omejitve.

Se strinjam, da je pritoževanje glede pokritosti novih avtocestnih odsekov odvečna in tudi sam nisem pričakoval, da bo nova primorska avtocesta že vsebovana v Navigonu 1.2.
Nekaj me pa zanima: Kljub temu, da sem imel omogočene avtoceste in izbrano najhitrejšo pot, me je Navigon med vožnjo iz LJ v Novo Gorico na vsak način hotel spraviti iz avtoceste. Najprej pri Vrhniki, nato pri Logatcu,...???
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #68   Objavljeno 28.12.2009 08:38:50
ula je napisal/a:
Nekaj me pa zanima: Kljub temu, da sem imel omogočene avtoceste in izbrano najhitrejšo pot, me je Navigon med vožnjo iz LJ v Novo Gorico na vsak način hotel spraviti iz avtoceste. Najprej pri Vrhniki, nato pri Logatcu,...???

tole mi je pa mal čudn, ker sem enako destinacijo probu trikrat, pa je zmeraj pelu samo po avtocesti...nastavlen mam pa takole:

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #69   Objavljeno 29.12.2009 08:25:00
hm... je pa res, da sem med vožnjo dajal napotke ženi, Laughing Laughing kako naj uredi nastavitve v navigonu,...
in potem, ko sem pogledal so bile urejene tako kot so zgoraj na sliki?????

bom še enkrat preveril na terenu Very Happy
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani