Jabuk
Backup brez iTunesa (wifi gesla, mail)
Jablanator

Jablanator

Kraj: Einersdorf, AUT
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 26.12.2009 13:05:38
Backup brez iTunesa (wifi gesla, mail)
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdrav vsem skupaj,

upam da se to vprašanje že ni pojavilo kje drugje na forumu - z mojimi sposobnostmi iskanja ga namreč nisem našel Smile

Iz zaenkrat še neznanega razloga mi iTunes noče narediti backupa na iPhone 3G 3.1.2. Sinhronizira sicer normalno, ampak pri backupu se iphone kao diskonekta. Okrog tega je sicer veliko napisanega, ampak se mi ne da zdaj s tem ubadat - na koncu nekak izpade, da je optimalna rešitev restore in setup as new iphone, kar bom tudi naredil. Tu je pa zdaj problem:

Prek Chronusa imam narejen backup vsega, samo še wifi gesla in mail accounte bi rad nekako spravil na varno. Kako bi prišel do teh dveh stvari, obstaja kakšen program tudi za to? SSH je tudi lahko rešitev, ampak ne vem kje se ti podatki na telefonu nahajajo in ali bo to sploh delovalo če jih potem kar prilepim nazaj v telefon. Mi lahko kdo pomaga okrog tega? Upam da nisem bil predolg.

Hvala!
Jablanator

Jablanator

Kraj: Einersdorf, AUT
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 27.12.2009 19:46:54
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Evo toliko da sporočim kako sem zadevo rešil - mogoče bo pa komu koristilo.

Mailov očitno sploh ni treba backupirat, samo accounte je treba še enkrat vpisat in to je to.

Glede wifi gesel je pa stvar tudi precej enostavna: skopira se datoteka
com.apple.wifi.plist, katere lokacija je /private/var/preferences/SystemConfiguration. Po restoru jo damo spet na svoje mesto in gesla so spet v igri.

Pozdrav vsem skupaj.

Dalibor
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani