ali pa kakšen snemalnik pogovorov (vem, da ni zakonito in tako ne bi prišlo na appstore, vendar za na cydio je vse dobro
| Ideje za aplikacije! | |||||
super bi bila tudi aplikacija, ki bi ti med klicem spremenila glas, se pravi neke vrste voice changer. nekaj jih obstaja, vendar noben ne deluje v sloveniji, poleg tega pa si vmes še preusmerjen na njihovo omrežje, kar pomenijo dodatni stroški
ali pa kakšen snemalnik pogovorov (vem, da ni zakonito in tako ne bi prišlo na appstore, vendar za na cydio je vse dobro |
|||||
tudi jaz bi bil zelo vesel aplikacije, ki spremeni glas |
|||||
Poznam eno tako za glas spremenit. Imenuje se helij, pa dobi se pri vseh specializiranih prodajalcih!
|
|||||
|
|||||
mogoče pa obsaja iHeli
|
|||||
kaj pa aplikacija za reševanje križank. Recimo, da ti ostane v križanki kakih 7,8 nerešenih gesel, pol vtipkaš v iphone: **k* in ti najde manjkajoče geslo.
a lastniki iphoneov sploh rešujejo križanke? jaz jih ne,... ideja kar tako |
|||||
|
|||||
Če so je že toliko inštrumentov zakaj nebi bilo še pa diatonične harmonike
|
|||||
No, da se ne odpira nova tema, zanima me če obstaja aplikacija telefonskega imenika slovenije?
|
|||||
Tale za imenik tudi mene zanima
Me pa še zanima ali obstaja aplikacija, ki bi snemala pogovore in jih shranjevala direktno na "spomin" iphona? Hvala in lp |
|||||
obstajajo, vendar gredo čez druga omrežja in ponavadi plačaš še zakup minut, da ne omenjam da dela samo v US. Na kratko, ne. |
|||||
kaj ce bi en naredil aplikacijo o slovenskih gostilnah, ki bi crpala podatke iz Mladininih recenzij. po mojem mnenju so na Mladini zelo dobri kritiki. Do sedaj se mi je se vedno obrestoval njihov namig glede gostilen, ki so s strani Mladine ocenjene kot "s kruhom pomazano" ter "v uzitek"
http://www.mladina.si/mladina_plus/konzum/ |
|||||
Bump za kulinarika.net.
Ker je to že hudo stara tema... nekaj od naštetih app je vmes že nastalo, mogoče pa nastane tudi kulinarika m. |
|||||
Super aplikacija bi bila Slovenjski telefonski imenik.. Mogoče že obstaja vendar je nisem našel.
lp,t |
|||||
še ne obstaja, ideja je pa bila izražena že dolgo časa nazaj.
|
|||||
Stvar je v tem, da je urejanje in organiziranje toliko podatkov precej zamudno in zahteva kar nekaj dela ... če bi že bila, 100% ne bi bila zastonjska.
|
|||||
+1 Opremljena z location informacijo (recimo filter: vse v blizini 20km z 4 ali vec zvezdicami) bi pa res zmagala! Hm... Mogoce grem pa programirat! |
|||||
sej že je, reče se ji google, pa še multiplatform je, tut na računalniku lahk maš |
|||||
Ali mogoče obstaja kaka aplikacija da bi mi pospešil delovanje 3Gja na 4.1 ???
Just ask |
|||||
Chuck Norris app
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |