Erase all content and settings | |||
|
|||
![]() |
|||
še vedno se mi isto dogaja ![]() kaj bi lahko bilo narobe? |
|||
![]() |
|||
....hmmm. tudi brskal sem skoraj pol ure preko telefona (safari, gmail..) in se ni ugasnil.... je možno, da ga itunes jebe ko je prižgan? (kao neke vrste reseta na vsake toliko časa)? lp ![]() |
|||
![]() |
|||
res je bila čitno napaka, ker je bil telefon jailbraikan in imel inštalirano cydio, sedaj ko sem restoral vse kot je bilo očitno za enkrat ni nobenih težav. sem pa bral na nekem forumu, da trenutni jailbraik NI dokončan ampak da je le "beta" kar pomeni, da zna slabo vplivat na iphone 3gs (še posebej ta novejše izdaje). in da bosta jailbraik in cydia delala tako kot morata (brez problemov) bo potrebno počakat na novejšo različico jailbraika + cydie.... hja do takrat pa se bomo mogli zadovoljiti z free aplikacijami z appstora... |
|||
![]() |
|||
mi lahko še kdo kako pomaga? kaj naj naredim...ampak to samo ko gledam maile oz ko srfam po netu ![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
no samo da povem, da sem zdaj že od včeraj na mailu in safariju pa se mi še ni izklopil ![]() morda je bila le trenutna napaka? booo bomo videli ![]() lp |
|||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |