Jabuk
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Ne slišim klicatelja in one mene ne
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 19.12.2009 11:02:55
Ne slišim klicatelja in one mene ne
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kar naenkrat mi je telefon začel nekaj blokirati. Očitno sem si iz cydie namestil nekaj kar mi je vse skup pokvarlo. Ko me kdo pokliče se javim in sva povezana ampak ga ne slišim in on mene tudi ne. Po respringu pa vse dela ok nekaj časa. Potem se težava spet pojavi...
Je imel kdo podobno težavo ?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 19.12.2009 11:08:54
Zdravo!

Imam isti problem.
Jaz sumim, da je problem lockinfo, ki sem ga naložil iz cydie, ker ko sem odstranil program mi za enkrat dela še vse normalno. Nisem pa prepričan da je to to...
Upam da kdo, kaj več ve od tega in da bo lahko svetoval, da se problem reši?

Hvala

LP, Simon
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 19.12.2009 14:20:58
Jaz imam isti problem, mene klicatelj sliši jaz pa njega ne! Ko ga dam na zvocnik ali slusalke je vse ok! Isto ne slisim ce igram kako igrico ali ce gledam kaj na you tube! Slisim samo na slusalke! Mozno da je zgorjni zvocnik sel po gobe! Joj apple me bo prvic razocaral!Sad((
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 19.12.2009 14:24:49
Re: Ne slišim klicatelja in one mene ne
alessy je napisal/a:
Kar naenkrat mi je telefon začel nekaj blokirati. Očitno sem si iz cydie namestil nekaj kar mi je vse skup pokvarlo. Ko me kdo pokliče se javim in sva povezana ampak ga ne slišim in on mene tudi ne. Po respringu pa vse dela ok nekaj časa. Potem se težava spet pojavi...
Je imel kdo podobno težavo ?

Najboljse da naredis restore in tezave bodo najbrz odpravljene.. Izberi tudi set up as a new phone..
Potem pa pazi kaj nalagas preko cydie..
Prej si shrani potrebne podatke..
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 19.12.2009 14:26:14
samuello84 je napisal/a:
Jaz imam isti problem, mene klicatelj sliši jaz pa njega ne! Ko ga dam na zvocnik ali slusalke je vse ok! Isto ne slisim ce igram kako igrico ali ce gledam kaj na you tube! Slisim samo na slusalke! Mozno da je zgorjni zvocnik sel po gobe! Joj apple me bo prvic razocaral!Sad((

To ni zgornji zvocnik.. Smile Ampak slusalka..
To mi ni jasno kako ti nedela youtube na zvocnik, ko pa si napisal da ce te kdo klice in ga das na zvocnik ga slisis??
Tudi ti probaj restore ce ne pa servis..
Se prej pa med klicem preveri glasnost slusalke..
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 19.12.2009 14:33:19
Hvala za pomoc ampak sem uredil! Ven sem vzel sim kartico in parkrat pihnil v odprtino za sim in zdaj dela! Čudež!!!!!!!!! Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 19.12.2009 14:41:49
Jaz sem si pobrisal kar nekaj nepotrebne nesnage iz cydie ki je ne uporabljam in se mi zdi da je sedaj ok. Bom videl kaj bo, dejstvo pa je da je nekaj iz cydie ker po respringu dela brez problema. Restorat telefona se mi pa res ne da ta trenutek ker imam vse boljkotne postiman kak hocem met in nimam casa vse se enkrat nastavljat in vlacit dol iz cydie itd. No upam da ne bo potrebe.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 19.12.2009 14:53:41
alessy je napisal/a:
Jaz sem si pobrisal kar nekaj nepotrebne nesnage iz cydie ki je ne uporabljam in se mi zdi da je sedaj ok. Bom videl kaj bo, dejstvo pa je da je nekaj iz cydie ker po respringu dela brez problema. Restorat telefona se mi pa res ne da ta trenutek ker imam vse boljkotne postiman kak hocem met in nimam casa vse se enkrat nastavljat in vlacit dol iz cydie itd. No upam da ne bo potrebe.

Se strinjam. Mogoce je alternativa ta da namrstis sbsettings iz cydie ce ga se nimas potem pa tam pod MORE pogledas mobile substrate addons.. Probaj vse izklopit.. Potem se ti respringa in nekako bo izklopilo vse aplikacije iz cydie ki delujejo v ozadju..porocaj.. LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 19.12.2009 15:20:10
Isto pri meni in nimam pojma kaj bi lahko blo nazadnje sem updejtal lockinfo namestu mms za 2g pa safari quiter in zdaj nevem kaj bi lahko bilo....
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 19.12.2009 20:50:57
Ja , tocno to povzroca tezave. Safari quitter. Sem ga odstranl, je problem izginil nato sem namestil od nekoga drugega in se je problem spet pojavil. Zdaj sem ga izbrisal dokoncno in dela brez problema. Res skoda ker je quitter res uporabna aplikacija.
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #11   Objavljeno 19.12.2009 21:09:59
Zakaj naj bi bila to uporabna aplikacija? iPhone OS je osnovan tako, da se bodo background aplikacije zaprle, če bo napravi zmanjkovalo pomnilnika. Če ne bi imel cydia programov, ki bi ti povedali, kaj ti teče v ozadju, verjetno sploh ne bi opazil razlike...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #12   Objavljeno 19.12.2009 21:57:54
Torej če zmankuje pomnilnika avtomatično zapre te aplikacije ?
Ker dejstvo je da je safari lahko zelo požrešen kar se pomnilnika tiče.
Ali to ne vpliva tudi na baterijo, če pustiš safari teči ?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #13   Objavljeno 20.12.2009 08:06:07
alessy je napisal/a:
Ja , tocno to povzroca tezave. Safari quitter. Sem ga odstranl, je problem izginil nato sem namestil od nekoga drugega in se je problem spet pojavil. Zdaj sem ga izbrisal dokoncno in dela brez problema. Res skoda ker je quitter res uporabna aplikacija.

ni to razlog, sam ga nimam safari quitter-ja namreč pa se mi dogaja enako...od prej naštetih aplikacij imam samo lock info....tko da bi to znal biti problem...in sicer se je pojavilo po zadnjem update-u Sad
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #14   Objavljeno 20.12.2009 16:22:18
pri meni je šlo vse tako daleč da se mi je cel telefon sesul. ni predvajal nobenega opozorilnega tona, senzor za ugasnit ekran ko daš iphone k ušesu je deloval nonstop. Nisem dobival smsov oziroma po pol ure kar po 5 naenkrat, zgleda da je tudi pri meni kriv safari quitter. ampak samo odstranitev le tega ni pomagala. najrajš bi pa unga ki je dal to v cydiio ubil ker telefon sem mel res postiman z nevem koliko aplikacijami in se mi pol use sesuje Mad Mad Mad
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #15   Objavljeno 20.12.2009 17:30:35
Ja res je. Safari quiter očitno ni problem, ker se mi je ta tezava danes ponovila , pa ga nimam namescenega. Lockinfo. Hm. Lockinfota pa jaz nimam namescenega.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ruše
Moški

Prispevek: #16   Objavljeno 20.12.2009 20:03:04
Ne vem no...

Se mi je danes pojavil isti problem.Prvič, pa imam zadeve iz cydije gor že vsaj kake pol leta... Pa je 2 dni star software 3.1.2 gor, italjanski iphone 3g, jailbrejkan, iz cydije pa mam naloženo:

-appsync
-slovenski popravek klicočega in slo datum
-openssh
-sbsettings
-winterboard
-font swap
-weather icon
-ibluetooth
-five icon dock
-backgrounder ( se mi zdi, da je program undercover laufal v ozadju, ko se je zgodil problem)

Po restartu telefona je vse ok, ko pa sem dal sim ven/not pa še vedno ni delal. Javim, če se problem ponovi.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ruše
Moški

Prispevek: #17   Objavljeno 21.12.2009 11:20:06
Stvar se je ponovila Sad

Telefo je bil v standby kake pol ure po restartu, kliče kolega(mobitel) pa se ne slišima. Zato mu prekinem,nato pa me pokliče drugi kolega (simobil), dvignem in se normalno čujema...

WTF
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #18   Objavljeno 21.12.2009 11:29:31
Glejte... jaz nimam Cyndie in niti nič in glej ga zlomka NIMAM TEŽAV!!!!!
Kaj vam to pove?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #19   Objavljeno 21.12.2009 11:41:06
Eh, če ne morem imet jailbrekan iphone potem ga raje prodam pa grem na kak drug telefon.

Ko me nekdo pokliče se ne slišiva ne jaz ne klicoči . V takem primeru klic prekinem, naredim hiter respring in ga pokličem nazaj in zadeva spet dela nekaj časa brez problema.

Pri sebi sem poizkusil kar nekaj stvari odstranit, pa se problem še vedno pojavlja. Mislim da je neka aplikacija pokvarla tisto kar nebi smela . Ali je to namenoma ali ne, dejstvo je da se problem pojavlja in bo očitno samo restore odpravil napako.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #20   Objavljeno 21.12.2009 14:52:47
no jaz sem naredil restore nasnel nazaj vse kar sem imel prej iz cydie razen safariquitter in ibluetooth, zaenkrat dela Very Happy...spomnil sem se pa še nekaj...povprej mi je isto delalo ampak samo če sem imel prej slušalke. ko vklopiš slušalke je notr neko stikalo ki ti preklopi da gre zvok preko slušalk. če sem slušalke iztaknil mi ni preklopilo nazaj na zvočnik tako je telefon mislil da si še zmeraj na slušalkah. Popravil sem tako da sem slušalke nekajkrat iztaknil in vtaknil nazaj.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani