Jabuk
sms glasovni ukazi?
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 09.12.2009 16:58:45
sms glasovni ukazi?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ali obstaja aplikacija v slovenščini, kjer bi lahko sms "pisal" preko glasovnih ukazov? V angleščini obstaja ShoutOUT, ne najdem pa za slovenščino.

Pri telefonih s tipkovnico si lahko namreč tudi skoraj na slepo pisal, pri telefonih na touch sreen je to občutno težje, zato bi taka aplikacija prišla zelo prav.

Najverjetneje pa bi to aplikacijo lahko uporabljal samo na 3gs, na 3g pa ne, ali?
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 09.12.2009 17:16:45
Tudi jaz sam poznam samo to aplikacijo.. Pomoje je tudi za slovenscino sploh ni. Ze tako je zelo malo stvari v slovenscini za iphone. Se original vmesnika ni.
Se pa s tem da se pocasneje pise na iphonu kot na telefonu s tipkami ne strinjam.
Si upam staviti da hitreje pisem na iphone kot pa kdo na tipke. Pac zaradi qwerty tipkovnice.. Je pa prednost da pri tistih lahko pises v zepu ali ti pa med voznjo ni treba gledati.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 09.12.2009 17:37:23
mislim da je ena takšna aplikacija za angleški jezik, imenuje pa se voxie
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 09.12.2009 17:45:05
gpc17 je napisal/a:
Tudi jaz sam poznam samo to aplikacijo.. Pomoje je tudi za slovenscino sploh ni. Ze tako je zelo malo stvari v slovenscini za iphone. Se original vmesnika ni.
Se pa s tem da se pocasneje pise na iphonu kot na telefonu s tipkami ne strinjam.
Si upam staviti da hitreje pisem na iphone kot pa kdo na tipke. Pac zaradi qwerty tipkovnice.. Je pa prednost da pri tistih lahko pises v zepu ali ti pa med voznjo ni treba gledati.

Se da tudi na touch-screen navadit, resda je na začetku težko ampak z vsakodnevno vajo ti postaja lažje in pisanje v šoli v žepu, al pa med vožnjo postane easy kot na one "hard tipke". Mam samsung f480 in ma numerično touch screen tipkovnico, se mi zdi da bi na qwerty tipkovnico blo malo težje pisanje v žepu al pa pod mizo, drugače v drugih situacijah ko pa lahko gledaš na ekran pa je na qwerty tipkovnico dosti hitreje. Pa če že pišem post bom vprašal če si je na ipodu touch al pa iphonu možno nastavit to numerično tipkovnico, ko ma po 3 al pa 4 črke na eni "navidezni" tipki? Very Happy
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 09.12.2009 17:47:51
Original gor je ni. Je qwerty.. Verjami takoj se navadis.. Pise se pa 10 krat boljse kot na f480, ker je zaslon od iphona oz itoucha veliko bolj obcutljiv in pa "natancen".
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 09.12.2009 17:52:45
gpc17 je napisal/a:
Original gor je ni. Je qwerty.. Verjami takoj se navadis.. Pise se pa 10 krat boljse kot na f480, ker je zaslon od iphona oz itoucha veliko bolj obcutljiv in pa "natancen".

Ja vem sem ga mel na preizkušnji ampak me ne mika iphone, se mi zdi ipod touch priročnejši. Drugače pa na f480 se da občutljivost nastavit, se mi je zadnič skoraj čudež zgodo, je zazanalo prst na 1 cm oddaljenosti od ekrana, mene je skoro kap ruknla ko sem te nastavitve naštimavo. haha je pa čisto neuporabno to "na daljavo"! Je bil pa ta f480 med prvimi touchscreeni pri samsungu, če ne celo prvi za domačo uporabo in se mi je zdelo fajn za preizkusit pa sem si ga nabavo, res je vzdržljiv in ga ne bi zamenjal.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 09.12.2009 18:17:05
Nevem kako ti je lahko itouch prirocnejsi od iphona ko pa si lahko z njem na netu samo tam kjer je wireless.. Tukaj o prirocnosti sploh ni debate.
Vem pa da je eden izmed prvih sem ga imel tudi sam pa sem ga prodal v enmu tednu ker mi je bil touch za res en drek, pa drajsanje po menijih je res najbol glupo..
Jaz pa pravim da ne zamenjam iphona mel sem vse generacije in ne zamenjam za nic.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 09.12.2009 18:22:40
gpc17 je napisal/a:
Nevem kako ti je lahko itouch prirocnejsi od iphona ko pa si lahko z njem na netu samo tam kjer je wireless.. Tukaj o prirocnosti sploh ni debate.
Vem pa da je eden izmed prvih sem ga imel tudi sam pa sem ga prodal v enmu tednu ker mi je bil touch za res en drek, pa drajsanje po menijih je res najbol glupo..
Jaz pa pravim da ne zamenjam iphona mel sem vse generacije in ne zamenjam za nic.

Ravno to je, nočrm 3eh telefonov! Haha, malo predrag se mi zdi! Very Happy
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 09.12.2009 18:28:49
Vreden je pa vsakega € in ne obzalujem da sem ga kupil Wink
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 13.12.2009 14:18:18
ikimi14 je napisal/a:
Ravno to je, nočrm 3eh telefonov!

Zato sem pa jest kupil ajfona Very Happy Very Happy Very Happy
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #11   Objavljeno 13.12.2009 14:34:46
Mah naj prbija svoje..
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani