Hvala!
p.s. jutri bo sneg
ja pa imam pravilno nastavljeno Slovenija in kraj.
Nazadnje urejal/a cayzi Tor 30. Okt 2007 12:54; skupaj popravljeno 1 krat
| vremenska napoved (dashboard) | |||||
kateri program za Dashboard, ki bi pravilno kazal kakšno bo vreme. Ta ki pride zraven vse fali.
Hvala! p.s. jutri bo sneg ja pa imam pravilno nastavljeno Slovenija in kraj. Nazadnje urejal/a cayzi Tor 30. Okt 2007 12:54; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Ja, tale, ki je zraven, je res na trenutke čuden. Jaz uporabljam widget, ki podatke pobira z The Weather Network in se imenuje WeatherEye. Deluje kar OK, pa če greš z miško gor in malo počakaš ti pokaže še vlažnost, tlak in kdaj se je nazadnje updateal.
|
|||||
[quote="mihec"]Ja, tale, ki je zraven, je res na trenutke čuden. Jaz uporabljam widget, ki podatke pobira z The Weather Network in se imenuje WeatherEye. Deluje kar OK, pa če greš z miško gor in malo počakaš ti pokaže še vlažnost, tlak in kdaj se je nazadnje updateal.[/quote]
ja a ni tisti ki pride zrven enak oziroma pobira podatke iz enake baze? lp |
|||||
[quote="cayzi"]
ja a ni tisti ki pride zrven enak oziroma pobira podatke iz enake baze? lp[/quote] Ne, tisti, ki je zraven, je od AccuWeather. Drugače kažeta. Za četrtek, 1.11., mi AccuWeather kaže sneg oz. nekaj ledenega, medtem ko WheatherEye dež. |
|||||
a se da dobit kak dober app za vreme v tem času? po možnosti free
|
|||||
Jaz imam weather HD. Dobr ampak mislm da sem ga plačal.
|
|||||
malo pobrskaj pa ti bo kmalu jasno kaj se da dobiti... _________________ |
|||||
vrjami da sem prvo brskal, preden sem tukaj postavil vprašanje. sem jih našel kar nekaj, samo večinoma samo z postajo ljubljane in štajrske, kar mi pa osebno ne koristi. za to mi pa tudi plačljive niso zanimive. nebi rad plačal in potem ne dobil to kar iščem sem tudi sam kupil weather HD, ok app, moti me le ker moreš vedno kliknit na ikono če hočeš vidt temperaturo |
|||||
kupi vremenarja, 0.79€ pa ja ni nek strošek
|
|||||
vremenar za mac os?? |
|||||
uf, spregedal da je v mac podforumu. se opravičujem. Jaz imam na Macu Weather+, ampak ne vem če je ravno najbolj točna..
|
|||||
Uporabljam Seasonality Core, kar ok, vsaj meni.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |