Samsung 2443BW in MacBook pro 15" | |||
Zanima me, ali mogoče kdo ve, kje dobiti driverje (sem že gleda na Samsungovi strani, pa jih ni za OS X) za ta model monitorja seveda za Mac oziroma ali je kje kakšen trik v nastavitvah. Slika je namreč dokaj nejasna (ni tako, kot sem imel prej na HP laptop-u, kjer je bila res ostra slika. Lp Remy |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() priklopljenega sem imel na starem MBP preko DVI-ja, sedaj pa na novem preko (tajvanskega neoriginal) MiniDP -> DVI adapterja. ne rabiš nobenih driverjev, OS najde resolucijo 1920*1200 avtomatsko. |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Še eno mogoče nenavadno vprašanje. Pri običajnih notebook-kih lahko zapreš zaslon in enostavno gledaš na priključenem, če pa to naredim na MAcBook, se mi pa seveda izklopi. Ali je kje kakšna nastavitev, da mi nebi po nepotrebnem delala oba zaslon? LP Remy |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() glede odprto/zaprto: - če zbudiš (z miško ali tipkovnico) zaprtega priključenega na napajalnik dela samo zunanji ekran. - če ga zbudiš odprtega delata oba - deluje z napajalnikom ali brez - če ga hočeš zbuditi zaprtega nepriključenega na napajalnik, pa boš neuspešen jaz ga zbudim zaprtega, da mi zalaufa samo 24" in ga potem odprem, da se boljše hladi. ![]() PS: me je tudi na začetku motila "slabša" slika, ampak sem se navadil. pač gledaš malo od dlje kot na prenosnika. komaj pa čakam na 27" CinemaDisplay, ki ga enostavno morajo narediti glede na to da je pri iMac-u. ![]() |
|||
![]() |
|||
- vklopi, štartaš MBP, se logiraš - zapreš pokrov - še sedaj priklopiš miško in tipkovnico - s premikom miške zbudiš MBP. S tem sem odpravil dve težavi: resolucijo oz. jasnost slike in zaprt pokrov. Slika je sedaj veliko bolj ostra, brez posebnih nastavitev. Lp Remy PS: Ali so možne še kakne druge barve pogovornih oken / okvirov (jaz imam dve: modro in sivo)? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |