Slovenska tipkovnica in CAPS LOCK | |||||
Imam Win XP SP3 v VmWare Fusion 3 ( OS X Leopard 10.5.8 ) Po namestitvi Slo tipkovnice by Mitja P. mi tipka caps lock v winsih deluje obratno. Prebrskal vse, pa ne najdem odgovora. kakšna ideja lp AH |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Hvala! Imam pa še eno - X in Y sta, kot morata biti. Pri Ctrl X in Ctrl Y pa sta X in Y zamenjana?! (j....ni Win, seveda) lp |
|||||
![]() |
|||||
Hvala za tole! bom popravil! Prosim pošlji mi še mail: mitjap@siol.com |
|||||
![]() |
|||||
Ampak več možnosti tale developer program za ustvarjanje tipkovnice ne omogoča. Nastavljeno je v njem točno in bi moralo delovati. Kje se zalomi, mi pa res ni jasno. Si odstranil v regionalnih nastavitvah slovensko tipkovnico? Si vmes ponovno zagnal računalnik? Če nisi, poskusi s tem. |
|||||
![]() |
|||||
Pozdravljen Našel napako. Deluje! Sicer sem že na začetku naredil vse, kar sprašuješ, pa ni delalo. Ponovno preveril zadevo in odkril, da se mi pojavlja opcija Slo Mac tipkovnica 2x. Očitno je ob namestitvi novega driverja ostal stari not in sta se tepla med sabo. In sem ponovil vajo. Zbrisal .dll v sistem32, deinštaliral, restartal, itd itd HVALA HVALA HVALA !!!!!!!!!!! lep pozdrav AH |
|||||
![]() |
|||||
Jaz imam pa spet drug problem: nikakor na tej tipkovnici ne najdem znaka ~ (tilda). Običajno je na Winsih AltGr+1, tu pa mi ne zagrabi. Ima kdo kakšno idejo? Ostali posebni znaki so tam, kjer morajo biti. Hvala! Borut |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Če pa dokument prenesem iz Windows (Word) mi pa Copy-Paste deluje - se pravi v kodni tabeli je. LP |
|||||
![]() |
|||||
Super! lp borut |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |