| Mac OS X 10.5 Leopard First Impressions | ||||||||
men zaenkrat dela v redu, "quick look" pa celo predvaja avi filme s podnapisi in šumniki
|
||||||||
Ola
Je zdej build 9A581 zadnja verzija? |
||||||||
Da. |
||||||||
A mi lahko kdo, od uporabnikov kateregakoli Maca G4, seveda če ima nameščen Leopard, poroča kako se le ta obnaša pri nekaterih programih.
- FrontRow (sploh deluje brez pilota??) - DVD Player - Core Animation, Core Video, ... - iChat ter kamerca prek FireWire + tista animirana ozadja. Isto me zanima za Photo Booth. Zanima me tako iz prve roke. :macmini: |
||||||||
Pri testiranju tega "skrivnostnega programskega dodatka" smo z beta testerji ugotovili, da Leopard veliko bolj brezhibno interpretira zadevo, kot to počne Tiger - ta se kar ustavlja in ne deluje več, če koda ni spisana točno na način, ki se Tigru zdi dober. Leopard deluje po vseh programerskih standardih, če se le ne zmotite pri vpisovanju kode
Thumbs up za Leopard, kar se tega tiče. |
||||||||
FrontRow dela brez remota na G4 v Leopardu
|
||||||||
Na mojem PowerBook-u (G4 1.5 GHz) FrontRow deluje brez nekih problemov. Pilot ni potreben. DVD predvaja normalno. |
||||||||
Hvala vama!
|
||||||||
hmm, prvi problemi...
mail je včeraj lepo delal, danes ne najde nobenega smtp več. |
||||||||
|
men skype en dan dela in drug dan ne (rešitev: pobrisal sem .plist datoteko in težava odpravljena, do naslednjega dne).
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |