| Lockerz | |||||||||||||||
Kako mislite, da je pol z garancijo? Ker račun nevem če dobiš, ker kupiš s pointzi.
|
|||||||||||||||
če dobiš
|
|||||||||||||||
Sem si celo temo s izklopa prebral, ne moj comp je še vedno v stanju delovanja in mu ne manka nobena tipka |
|||||||||||||||
Oni te ankete najbrž prodajajo in nimajo na miljone daril kot ti misliš. Če bi imeli na miljone "daril", bi lahko stvari nonstop naročal. Teh pa ni na miljone in so zato restocki, kjer se stvari poberejo v prvih 15-ih minutah, če ne še prej.
No to je samo moje mnenje. |
|||||||||||||||
js vam mislim povedati da je to kot srečka,loto,nagradna igra ,... ,da ne boli če poiskušiš |
|||||||||||||||
Točno tak!!! |
|||||||||||||||
ali bi kdo kupil ipod touch 8gb.
sprašujem zato ker če se kdo javi ga bom naročil z lockerzev. ponudba pa traja po vsej verjetnosti do jutri ker bo jutri verjetno restock za več informacij zs |
|||||||||||||||
kje pa si zvedel da bo jutri restock? ker jst nikol nevem kdaj moram bit na lockerzu da naročim...
|
|||||||||||||||
facebook.... |
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch Dobil danes, najbrž zaradi majlov, ki se jih sam naredil. |
|||||||||||||||
upam d jest nom tega dubu. mam narejenih 23mailov in 334 točk |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
Koliko lažnih majlov pa si naredil? Me zanima, ker sem jih jaz tudi nekaj malega.
|
|||||||||||||||
kdor hoce prijavo za lockerz mi naj poslje email na filiptacko@gmail.xom
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 15, 16, 17 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |