kateri program za mms-je lahko uporabim na iphonu 2g 3.1.2
| mms | |||||
kateri program za mms-je lahko uporabim na iphonu 2g 3.1.2
|
|||||
SwirlyMMS2
LP, Mitcho |
|||||
Če pravilno izvedeš postopek lahku uporabiš kar program za pošiljanje SMS, ki po postopku postane program tudi za MMS.
|
|||||
sem ze poskusil swirly mms2 pa mi nekaj ne dela...
kako pa naredis ta postopek |
|||||
Ja tudi pri meni na iPhone 3GS nena gre pošiljat MMS-ov!!? mogoče ve kdo v čem je fora?
|
|||||
si že naložil ipcc datoteko? |
|||||
Sem že našel drugo temo, kjer je majha diskusija o tem in so napisana navodila
Nisem pa še nič probaval, ker mi čas ne dovoljuje |
|||||
ja pravilno izvedeš postopek? hmmm. enkrat sm že mela da sm lahko kr tam pri mmsih pošiljala mmse to je blo ko sm naložila verzijo 3.0 potem pa se mi je nekaj telfon umes zaklenil in ko sem ponovno naredila jailbreak in ja imam verzijo 3.0 pa mi nastavitev za mmse sploh noče pokazati.kaj je narobe? (se pravi teh nastavitev ni nikjer http://zakladi.com/blog/2009/06/18/mms-nastavitve-za-iphone-mobitel/ ) hvala za odgovore |
|||||
Ja za 2G je še posebej patch za omogočit original mms aplikacijo, ki pa nenormalno žre baterijo, zato sem raje kupu swirlyja in zaenkrat nimam problemov
edit: Mal si me prehitel |
|||||
dan, a mi lahko kdo se pove ce ima tudi on tezave s posiljanjem mmsou. meni jih nikakor noce vec posiljat! oz moram parkrat dat try again!
|
|||||
jaz ne, na mobitelu!
|
|||||
Jaz pa imam tale MMS activator pa ne dobim mms-ov...???
|
|||||
jaz imam iphone 2g, z nowim softwarom in naložen swirlyMMS2. A mi z vnesenimi nastavitvami nikakor ne gre pošiljat MMSjev. Pod settings-general-network tudi nimam možnosti cellular data. Ima kdo kakšno idejo?
bi pa še vprašal kako je z mms activatorjem preko cydie? Enkrat sem ga naložil in mi je pri restartiranju telefona vse zmrznilo, sem moral na novo uploadat. ima kdo kakšno idejo? |
|||||
Zmrznlo ti je lahko, če nisi dal pravega aktivatorja, ker tisti za 3.0 ne dela na 3.1
|
|||||
kje si pa dobil ipcc?
|
|||||
na TopShopu majo.
0801551 |
|||||
Tusmobil? Prejle sem probal preko Si.mobila in Mobitela... in je slo BP ... |
|||||
Končno! Mi je le uspelo s swirlyjem... Sicer mi je ponovno zablokiral, a sedaj deluje vse tako kot more
|
|||||
pred 2 dnevi SAM
Opazi pa se hudo velika razlika v trajanju baterije . Na 3.0OS sem imel iz cydije naloženo za uporabo mms-jev v native app, mi je baterija zdržala en eventuelno malo več kot en dan. Zdej sem pa tole čudo nadgradil in vrgu gor nazaj (stari dobri časi) Swirly MMS, pa mam že od petka telefon in mam še kar 28% baterije. Mogoče kdo kake druge izkušnje z native app on 2G phone lp |
|||||
Pa je kateremu uspelo namestiti mms activator na 2g in mu ni kurilo baterije. pol bi prosu za potek namestitve
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |