Jabuk
iTunes uvozi v svojo bazo?
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 05.12.2009 22:41:29
iTunes uvozi v svojo bazo?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ko sem kupil iPhone sem znova začel poslušati glasbo ... pa sem sedaj nekaj CDjev zripal v folderje pod Music in dal add to library. Sedaj me pa zanima, ali je tisti iTunes folder v katerem je za nekaj GB velikosti, pomeni, da lahko ostale folderje z glasbo iz Music root-a pobrišem?

Lepa hvala za info
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 05.12.2009 22:43:51
Re: iTunes uvozi v svojo bazo?
jamess je napisal/a:
Ko sem kupil iPhone sem znova začel poslušati glasbo ... pa sem sedaj nekaj CDjev zripal v folderje pod Music in dal add to library. Sedaj me pa zanima, ali je tisti iTunes folder v katerem je za nekaj GB velikosti, pomeni, da lahko ostale folderje z glasbo iz Music root-a pobrišem?

Lepa hvala za info

vsa glasba, ki jo imaš ima svojo kopijo v mapi iTunes. Jaz zmeraj ko dodam kako novo skladbo v iTunes zbrišem fajl, ker pesem dodaš v iTunese se automatsko naredi kopija v mapi iTunes
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 05.12.2009 22:50:13
sussi je napisal/a:
jamess je napisal/a:

Lepa hvala za info

vsa glasba, ki jo imaš ima svojo kopijo v mapi iTunes. Jaz zmeraj ko dodam kako novo skladbo v iTunes zbrišem fajl, ker pesem dodaš v iTunese se automatsko naredi kopija v mapi iTunes

To ni nujno, če te opcije nisi izbral pri prvem zagonu iTunes. Lahko pa pogledaš v "Music/iTunes/iTunes Media/Music" in se prepričaš.
Namreč možno je, da ti kopira tja samo aplikacije.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 05.12.2009 22:59:58
alenbec je napisal/a:
sussi je napisal/a:
jamess je napisal/a:

Lepa hvala za info

To ni nujno, če te opcije nisi izbral pri prvem zagonu iTunes. Lahko pa pogledaš v "Music/iTunes/iTunes Media/Music" in se prepričaš.
Namreč možno je, da ti kopira tja samo aplikacije.

jaz sem izbral tako,da mi tudi vso glasbo kopira v iTunes mapo. Mislim, da je tako narejeno že na začetku edino če si spremeniš.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Granger
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 06.12.2009 13:12:00
ja, spremniš si lahko samo potem ko si že zagnal iTunes prvič. tako da ja, lahko pobrišeš ker ima vsa glasba ki jo imaš v iTunes kopijo v mapi iTunes.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani