Seos.
Mene pa zanima kak aktiviraš Genius? Zaj že poskušam kaki teden pa ne gre.Včasih sem ga mev samo sem si zaj naložo Win. 7. Je možno da se še 1x registriram? Pa ma kaj to veze da sem v Nemčiji?
Hvala
L.P.
HuGo

| Genius | |||||

Seos.

Mene pa zanima kak aktiviraš Genius? Zaj že poskušam kaki teden pa ne gre.Včasih sem ga mev samo sem si zaj naložo Win. 7. Je možno da se še 1x registriram? Pa ma kaj to veze da sem v Nemčiji? Hvala L.P. HuGo  | 
	|||||

Geniusa ne moreš uporabljati s Slovenskim accountom če se prav spomnim. Ali pač? 

| 
	|||||

Ja kaj to pomeni da ga sploh nena morem aktivirat? Nisem nič najdo kaj bi mi lahko pomagalo... :S

HuGo  | 
	|||||

Sem pravkar probal in meni s slovenskim accountom dela. Nevem pa če se nisem že enkrat prej logiral, da mi pobere dol coverje za album, ker prek slo. računa ni šlo in lahko da mi je tud takrat geniusa aktiviral. Sem pa na Macu trenutno. Mislim, da OS ne bi smel imeti tukaj veze... 

| 
	|||||

Mislim, da account nima veze.

Če se lahko ti predlaga glasbo iz iTunes Trgovine, drugače pa iz tvoje zbirke ... če se ne motim. Meni dela OK ... seveda na OSX-u, za Win$e pa imam svoje mnenje...  | 
	|||||

tudi meni dela na slo accountu 

| 
	|||||

Deluje spet...  
			Sem se spovo nekaj pa mi je uspelo... Imev sem pe stari mejl ko so ga mi poslali prvič ko sem se registrirav pa mi spet dela čisto normalni... Lahko se bi prej spovno pa ok... Hvala vsem! L.P. _________________ HuGo  | 
	|||||

Tudi meni na Slo accountu brez problema 

| 
	|||||

A se je treba polno orijavit v iTunes, s kreditno kartico vred, da ti deluje? 

| 
	|||||

ne  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |