| St0rMl0rD je napisal/a: |
| Odpri Automation okno in ga tam uredi.
LP -J |
Kako to odprem?
| Logic PRO - cel kup vprašanj | |||||||
Kako to odprem? |
|||||||
A se lahko še jaz malo "uštulim" v to temo in vprašam nekaj, kar se ne nanaša na ta program, ampak na GarageBand... mi lahko nekdo pove, če imam npr. svoj set bobnov (kick in snare), pač, če bi rad uporabil takšne, ki niso v programu kot "kit" - ali je kakšen lažji način, da sestaviš pattern teh beatov, kot da jih vsakega v svojo vrsto in potem kombiniraš?
Hvala. |
|||||||
http://www.youtube.com/watch?v=gpRhgifo3tg LP -J |
|||||||
Zdravo..... Da ne odpiram nove teme o Logicu, si bom izposodil tole. Inštaliral sem Jam Pack 4 Symphony Orchestra v Library-Audio-Apple Loops. Ne najdem pa te banke v LogicuPro9. Bi morala biti v Loops, poleg Garage Banda in Jam Pack remix tools, katere že uporabljam? Je potrebno kaj konvertirati? Kako naj jih odprem v Logicu?
Hvala za pomoč. Tim |
|||||||
Še eno vprašanje. Kaj je razlika v file končnici .aif in .caf ?
Zvoki v Jam Pack 4 imajo .aif, Garage Band in Remix toolsi (ki mi delajo) pa končnico .caf? |
|||||||
hvala!
bom probal upam, da bo zadeva delala. Sem pa ravno na novo inštaliral osx, pa mi še vedno ne dela tako kot mora! |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |