jaz razmisljam si kupit mac minija pa sm hotel vprasat ce se mi ga splaca kupit ker ga bi uporablju samo za brskanje po internetu in igranju igric
| nakup mac mini | |||||||||
jaz razmisljam si kupit mac minija pa sm hotel vprasat ce se mi ga splaca kupit ker ga bi uporablju samo za brskanje po internetu in igranju igric
|
|||||||||
Za brskanje po internetu ja, za igranje igric pa niti ne. Novejše igre bodo delale ampak na minimalnih nastavitvah, medtem ko starejše na max. Mac mini je bolj mišljen za nezahtevno delo in za media center.
|
|||||||||
Če boš igrau veliko igre pol je bolš komp z Windows 7. |
|||||||||
In potem če hočeš naložiš še osx gor. |
|||||||||
Sicer je obratno nekoliko lažje |
|||||||||
hvala za odgovore pa se eno vprasanje a bi bil ta pc ok
http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=64704 |
|||||||||
Odvisno za kaj ga potrebuješ. |
|||||||||
poglej zgoraj |
|||||||||
Tako tako. Igranje igric je lahko že na 640x480.. Zdaj odvisno na kakšni resoluciji hočeš špilat, kateri igrice ipd..
Lahko bi povedal tudi koliko denarja imaš v ta namen. Boljše bi bilo tudi če bi si ga sam sestavil. |
|||||||||
Pomoje čisto dovolj za to kar potrebuješ... Sam jaz bi komp rajš sam sestavil po komponentah... lepo daš notr kr bi rd |
|||||||||
ko bi znal sestavt bi si ga igral bi pa igrice kot so call of duty modern warfare 2 pa gta 4 za pc bi vstavil 600 evrov najvec
|
|||||||||
Saj lahko tud tvoje želje za kaj bi rd komp meu pa npr koliko si pripravljen odštet, pa kašne komponente bi rd (znamka, moč) poveš prodajalcu prek emaila, telefona pa ti pol nardijo ponudbo pa sestavjo |
|||||||||
kje to na kateri strani prosim povej
|
|||||||||
Recimo če si ga sam sestaviš se mi zdi dosti boljše kot tisti tam. Na hitro :
Strani je veš recimo sestavi.si, agt.si... |
|||||||||
hvala za odgovore
|
|||||||||
samo seenovprasanje koliko spomina bi bilopotrebno za igranje igrc
|
|||||||||
Čimveč tem bolje? Tam 2GB je kar minimum. |
|||||||||
kako si prekopiral tisto sliko
|
|||||||||
Shraniš jo na shrani.si, potem pa kopiraš link za forum in ga prilepiš. |
|||||||||
1x
Antec Three Hundred Črna 51,12€ 1x LC Power LC6550 "Black Edition" v2.2 37,30€ 1x ASUS P5QL Pro 73,99€ 1x Intel® Pentium® Dual-Core E6300 63,22€ 1x Xigmatek Thor's Hammer 51,01€ 1x Mushkin PC2-6400 "Enhanced" KIT 4096MB 800 MHz DDR II 86,09€ 1x Club 3D Radeon HD 5750 1024MB GDDR 5 PCI-Express™ 16x 134,01€ 1x Seagate ST3500418AS "Barracuda® 12" 500GB 7200RPM 16MB Serial ATA II 51,12€ 1x Samsung SH-S223D BEWE Bela 22,87€ a bi bil taksen pc vredu za igrce |
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |