3Gs+WinXP+Outlook+ TASKS ??? | |||
Direktor v firmi je nabavil 3Gs iz Italije... Nujna stvar na telefonu so mu tasksi ... uporablja WinXP in Outlook...sedaj pa potrebuje nekaj kar mu bo sinhroniziralo tudi "tasks" (opravila). Lepo prosim če mi lahko kdo pokaže rešitev...bi pa opozoril, da govorimo o analognem vitezu v digitalnem svetu-torej razne prevezave na gmail itd ne pridejo v upoštev... Jailbrake je pa tudi izjemno skrajen izhod v sili... Že vnaprej najlepša hvala... LP Misfits |
|||
![]() |
|||
Jaz že nekaj časa iščem kakšno App, da bi bila sinhronizirana z ToDo iz Maila na mojem iMac-u ... pa nič pametnega. Sam pa tuni nočem Jailbreakat ipd... Torej sem začel uporabljat MobileMe in Evernote ... kar uredu kombinacija zaenkrat. Ta Evernote ima še možnost, da izbrane maile kopira (recimo v Outlooku v orodni vrstici se pojavi ikona)... kot nek vtičnik, pa na brskalnikih imaš Clip to Evernote vtičnik ... meni je super, še boljše kot DropBox, ker si delam že zapiske sestankov in poti... ... ko pritisnem npr.: PrintScreen mi ponudi, da izberem kaj bi shranil.... Nazadnje urejal/a faganel Pon 30. Nov 2009 11:16; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |