Razumem, kaj si želiš... pač nek alarm, ki te bo opozoril na oddajo. Je več ljudi, ki bi si to želelo... ampak kot sem že omenil... apple zaenkrat še ne omogoča, da bi iz trenutne aplikacije zagnal alarm/koledar ali karkoli podobnega.
| TV Spored | |||||
Razumem, kaj si želiš... pač nek alarm, ki te bo opozoril na oddajo. Je več ljudi, ki bi si to želelo... ampak kot sem že omenil... apple zaenkrat še ne omogoča, da bi iz trenutne aplikacije zagnal alarm/koledar ali karkoli podobnega.
|
|||||
Katera verzija je to Jaz imam 2.1 in mi niti v U$ niti v SLO iTunes Store-u ne najde nove ... Na iPhone-u pa ne znam pogledat, katera verzija je... 2.1 pokaze v AppStore ... |
|||||
Verzija 2.1 je zadnja.... tisto sporočilo je bilo pa objavljeno 21.10.2009 10:57:13.
|
|||||
Upssss... |
|||||
brez veze...se ti ne zdi? |
|||||
Marsikaj se mi zdi brezveze.... ampak nam ne preostane nič drugega kot to, da počakamo, da se zadeve popravijo/dodajo/omogočijo.
Trenutno je edina uporabna zadeva, ki bi to lahko tako funkcionalnost omogočila oz. nadomestila, applov push notifications service. Ampak ta zadeva zahteva strežniške kapacitete in posledično ne more biti zastonj. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 13, 14, 15 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |