Če kdo hoče dam link prodajalca ima jih še okoli 40.
Zadeva je original vendar brez remote in mic-a. Špilajo super, zvok tut ok
| Kako do Apple Mac/iPod/iPhone dodatkov za nekaj EUR? | |||||||||||
Danes sem dobil apple in-ear slušalke iz amerike za 20€ z free poštnino.
Če kdo hoče dam link prodajalca ima jih še okoli 40. Zadeva je original vendar brez remote in mic-a. Špilajo super, zvok tut ok |
|||||||||||
prilepi link tukaj na forum, verjetno boš kar nekaj ljudi osrečil |
|||||||||||
Kako so lahko original brez remote mica?
|
|||||||||||
Kupil sem pri temu modelu.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220441864216&ssPageName=STRK:MEWNX:IT So original nevem kako, ampak so |
|||||||||||
Te so še stara verzija.
Jih imam in sem kar zadovoljen z njimi, čeprav vrjamem, da so nove bojše. |
|||||||||||
Kako pa ves, da so original? |
|||||||||||
Saj se slisi po zvoku. Tudi ce so stara generacija so ok za to ceno.
|
|||||||||||
a ve kdo za kak ugoden dock za iPhone? mora imeti tudi audio izhod.
|
|||||||||||
Na Dealextreme jih imaš kar nekaj, ampak moraš imet baje "srečno roko" Sam sem ga naročil prejšnji teden... |
|||||||||||
Navid: kaj naj bi to pomenilo?
|
|||||||||||
Da kljub temu, da prodajalec navaja "works with all iPods, iPhones..." v praksi ni vedno tako. Pred nakupom se vedno splača prebrati feedback kupcev, ki so izdelek že prejeli/preizkusili. |
|||||||||||
katerega pa si naročil, če ni skrivnost? |
|||||||||||
ID artikla: SKU 00028 |
|||||||||||
Nova generacija (3G ipod touchev) 8GB ma slušalke brez remota in volume up/down, tretje generacije ipod touchev ki majo pa več pomnilnika majo pa na slušalkah remote in volume up/down. Tak da ni nujno da so stara generacija. |
|||||||||||
Update: Prejel po 1 mesecu, vmes se je za nedoločen čas zadržal na carini, ker je bil opravljen carinski postopek (nalepka na paketu). Precej original look-a-like, iPod se celo polni na njem, izhod audio dela, žal pa dock ni možno upravljati z original Apple remote. |
|||||||||||
Na kratko povedano je moj magsafe odpovedal (ne polni več računalnika, lučka se ne prižge). Na E-Bayu gledam polnilce ampak niso original. Ne vem a se mi ga splača kupit ker je ponaredek. A je s tem varno polnit macbooka?
http://www.ebay.com/itm/190998485089?var=490225927005&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 _________________ Three apples changed the world: The one that Eve ate. The one that fell on Newton's head. The one that Steve Jobs built. |
|||||||||||
Nisi tako bogat, da boš kupoval cneno blago! A ti ni škoda Mac-a, da ga skuriš z nekim fake polnilcem? Je pa res, da smo ljudje radi takšni kakor pravi dober, star pregovor: Po eni strani lovimo bolhe, po drugi strani pa spuščamo slone.... |
|||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |