Jabuk
iPhone v vlogi USB diska
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 20.11.2009 13:25:55
iPhone v vlogi USB diska
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Vem, da obstaja ogromno aplikacij na to temo, vendar nič kaj dosti uporabnega.

Konkreten primer - LCD TV mi zna avtomatično predvajati Divx-e in DVD-je (VIDEO_TS) iz USB ključkov/zunanjih diskov. Seveda vsak DVD zasede cca 4.4GB in se mi zdi zelo uporabno, če bi lahko iPhone spremenil v čistokrvni USB disk, saj bi na 32GB kacapitete spravil cca 6-7 DVD filmov, ki bi jih imel non-stop s seboj. Uradno kaj podobnega verjetno ni izvedljivega, morda pa obstaja kakšna aplikacija na Cydii, ki bi iPhone spomin telefona nekako prekonfigurirala, da bi se navzven predstavljal kot klasični USB ključek/disk?
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 20.11.2009 13:30:49
Obstaja... ampak ni možno imeti hkrati aktiviranega USB ključa in sinhronizacije z iTunes.. vmes je pa potreben restart.

http://iclarified.com/entry/index.php?enid=5437
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 20.11.2009 14:16:55
Točno to sem rabil, sploh nisem vedel da res obstaja, hvala! Škoda pa res, da iTunes sync+USB drive hkrati deluje le na Mac-ih, na Windowsih pa ne.

Koda:
Drive + iTunes:
In this mode USB Drive replaces Picture Transfer Protocol (PTP) interface with Mass Storage interface and lets you use the iPhone as a USB Drive. At the same time you can perform iTunes synchronization, developers can use XCode debugger ,etc. In this mode USB Mass Storage will not work on Windows with iTunes or Apple USB Drivers installed.

Default:
This is the iPhone default mode. USB Drive doesn't install daemon application nor modify any USB settings. Picture Transfer Protocol (PTP) is active as well as iTunes synchronization and tethering over USB.

Drive Only:
This mode is to resolve compatibility issues with Windows and iTunes. In this mode USB Drive changes the iPhone's USB product ID. This will prevent iTunes synchronization, but USB Mass Storage will work on Windows (and other operating systems). Switch to the Default or Drive + iTunes mode will restore iTunes sync.

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 20.11.2009 14:46:26
glede na njihova navodila o odstranitvi "diska-particije" nekaj ne dela čist uredu...sem sledil navodilom, pa se mi ni nič zgodil...particije ni, velikost v ipgone je 7.2GB/8GB...program pa deinštaliran. Kdo kaj ve okoli tega?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 20.11.2009 16:06:39
Poskusi rebootati telefon... jaz sem skreiral particijo, jo odstranil in hotel ponovno skreirati novo in mi je pisalo kot da je delež od prejšnje particije še vedno zaseden - po rebootu je bilo zopet ok. Nisem pa deinštaliral aplikacije.

Je že kdo stestiral to zadevo? Jaz sem ravnokar skreiral particijo, vse zrihtal, da mi ga v Windowsih prepozna kot disk (tako kot sem hotel), vendar je prenos obupen - 4.4 GB datoteko naj bi kopiral slabi 2 uri? USB 2.0 je ja hitrejši od tega Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani