Odkar sem nadgradil na Snow Leopard, mi internet sharing ne dela. Kakšna bi lahko bila rešitev? Poskusil sem jih nekaj, ampak nič ne funkcionira...
LP
-J
| Internet sharing na Snow Leopard | |||||
Odkar sem nadgradil na Snow Leopard, mi internet sharing ne dela. Kakšna bi lahko bila rešitev? Poskusil sem jih nekaj, ampak nič ne funkcionira...
LP -J |
|||||
Jaz imam snow leoparda z zadnjim update-om in ko dam v system preferences net sharing, dela bp. No, pa v zgornjem meniju kjer je wifi ikonica morem se jabucku povedat Create network. Mogoce kaj pomaga ...
|
|||||
Nop. Saj sem na ta način do sedaj na Leopardu uporabljal, sedaj pa kar naenkrat iPhone ni zmožen se povezat na internet - poveže se v omrežje, ko pa želim začeti prenos podatkov, pa se povezava z iMacom prekine...
LP -J |
|||||
http://geekandmoney.com/2009/09/internet-sharing-via-airport-on-snow-leopard/ |
|||||
Sem probal tudi že to, pa ne dela...Še kakšna rešitev? Nujno rabim sharean internet, tako da bom drugače dejansko downgradeal iz Snow Leopard nazaj na 1.5.
LP -J |
|||||
Guess I'm downgrading then. What a shame, Apple.
-J |
|||||
OK, mi je uspelo zriktat Internet Sharing na Snow Leopard:
System Preferences -> Network -> Airport -> Advanced -> TCP/IP -> Configure IP v4 : using DHCP with manual Address + address = 10.0.2.1 (Configure IPv6 is off). Go back to: System Preferences -> Network -> Airport -> click 'Turn Airport ON' This now gives a Airport with a fixed IP and a dhcp deamon. System Preferences -> Sharing -> Toggle ON 'Internet Sharing' |
|||||
Zdravo!!
Zanima me če obstaja mogoče kakšen program za nadzor uporabnikov kateri so priključeni na moj wireless. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |