prosim še meni eno povabilo...
filip.potocnik@gmail.com
Hvala!
| Google Wave | |||||||||
|
|||||||||
jst bi tut če ma kdo
thx |
|||||||||
tukaj je za vse: http://wave.google.com/help/wave/terms.html Spodaj klikneš na... ugani kaj |
|||||||||
Sem po dveh dnevih čakanja dobil invajt za GW.
Invajtov še ni, da bi jih delil naokrog. Seveda je vsa stvar nesmiselna, če si v "valovih" sam, zato naj se javi kdo, ki že tudi ima GW. |
|||||||||
ARGH in cenzuro... povabilo = dildo
|
|||||||||
Sam imam GW, in komaj čakam da se stvari spremeniju, ker menim, da bo hudo!
|
|||||||||
Zdaj naj bi se dalo sporocila spet urejat... Vsaj tako mi je zagotovil Tonix ... |
|||||||||
Imam na zalogi nekaj Google wajve povabilc.
Pišite na ZS! EDIT: Povabil že zdavnaj zmanjkalo! Nazadnje urejal/a Jabolcnik Pet 20. Nov 2009 10:01; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||||
Ste videli ta video: http://www.youtube.com/watch?v=p6pgxLaDdQw
Uporabljata PC-je, v videu pa mac-a!!! |
|||||||||
ženska ma macbook (pro?) z nalepko cez pokrov da se ne vidi. samo vidiš po priključkih na strani da je macbook.
|
|||||||||
Malo bolje glej. 1. Samo eden (ženska) uporablja mace. to se vidi tudi iz screencastov 2. Če bolj pogledaš vidiš da mi ženska nek hardshell za mac-a (nekaj takega) |
|||||||||
Na tem videu oba uporabljata mac-a.
|
|||||||||
|
|||||||||
samo eden!!!! |
|||||||||
Poglej od 2:38 naprej, ko ta tip kaze.Uporablja MAC OSX. |
|||||||||
Si pa površen... Res da govori on, dela pa tista ženska zraven. Nekje 2:40 reče: "Whatch, as STEPHANIE creates s new wave..." Potem, ob ene 3:30 pa reče: "Whatch, as I go to stephs blog..." Tam se pa res vidi, da je v Windowsu.. Bolje si poglej |
|||||||||
dejte se pobit zarad tega...
itak da je mac bolši, zato pa ga kažejo |
|||||||||
Živjo, vete slučajn kje bi lahko dobil povabilo za Google Wave? Na videu zgleda to kr zanimivo pa bi rt še mal sprobu,....če ve kdo mu bi biu zlo hvaležn.
|
|||||||||
Jaz sem ga včeraj dobil, pa ne vem, kaj bi z njim sploh počel. Nimam nobenega, da bi se z njim pogovarjal.
|
|||||||||
with:public daj pa mas na tisoce topics
|
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |