A se je tole že komu zgodilo? In zakaj se zgodi?:O
[/img]| A se je to komu že kdaj zgodilo? SpringBoard crash | |||||

Hei:)

A se je tole že komu zgodilo? In zakaj se zgodi?:O  
 [/img] | 
	|||||

To se je dogajalo pri kaksnih starejsih verzijah... ali pa ce imas kaksno tako zadevo nalozeno preko Cydie... 

| 
	|||||

men to nikakor ni hotl zgint in sm mogu iphone restorat(restart ni pomagu, zbrisat iz cydie kšnga program pa tud nism mogu)  | 
	|||||

Men se to konstantno dogaja. Se pač veliko igram z telefonom in se hitro zgodi crash... Pač kliknem na restart in dela naprej . Nisem imel še pa primera da nebi omogočil restarta.. 

| 
	|||||

jest se pa ne igram prov na ful in se mi zadne cajte kar pogosto dogaja. malo sumim irealsms ker se mi ta občasno brez vzroka zapre. 

| 
	|||||

Sam imam preko Cydie namescene samo res najnujnejse zadeve.. in se mi ze precej dolgo ni to zgodilo... Pomoje, da od verzije 3.x dalje se ne... Se pa izgobima vsem dodatkom, ki pregloboko posegajo v sistem in niso zivljensko nujnega pomena (razni Customize, Categories, SMS razsiritve, ...) ...

Imam namescen samo SBSettings, StatusNotifier, Mitjev prikaz stevilk in Winterboard... pa se tega zgolj zaradi teme ...  | 
	|||||

Večkrat, po mi je pa pršl vrh glave pa sm uninstall nardila.  

| 
	|||||

Pred parimi sekundami se mi je zgodil, ob igranju igre velkega formata (220MB)   

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |