Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #41 Objavljeno 17.11.2009 10:02:53 |
|
Zame zaenkrat 10.6.2 deluje precej dobro. Največjo razliko opazim v Safariju, ki je hiter kot blisk. Odpre se na prvi "poskok" v docku, torej praktično takoj, pa tudi strani zelo hitro nalaga.
Odkar sem na SL, sploh še nisem naložil Firefoxa. Verjetno, če ga bom naložil, bom samo toliko, za test, če bom kdaj preveril kakšno stran, ki se ne bi čisto pravilno naložila v Safariju. Res, neverjetno, kako hiter je Safari. Tudi Firefox 3.6beta ga še zmeraj ne doseže.
Sedaj se MBP tudi opazno hitreje ugasne in tudi naloži. Čudno pa se mi zdi, da se nekatere aplikacije precej počasi odprejo. Npr. iWork, ki naj bi bile "native" Mac aplikacije, se mi ponavadi odprejo po 6-7ih poskokih v docku, včasih celo malo več, kar je precej slabo - celo več kot aplikacije Offica, ki se mi ponavadi po 5-6 poskokih odprejo. Tudi če potem takoj zaprem eno teh aplikacij s Quit, in potem čez nekaj sekund spet odprem, bodo potrebovale kakšne 2-3 poskoke, da se odprejo. Se še komu to dogaja? (Drugače imam Scorpio Blue 500 GB 5400 rpm.)
V SL me nekoliko moti tudi spremenjen Expose, ki sedaj ni več tako praktičen, ker pač ne prikazuje več proporcionalno, in to je nekoliko moteče, ni pa tako grozno.
|