Ok, kako najenostavneje syncat kontakte iz iphona s kontakti v gmail contacts? Sem kreiral gmail kot exchange po nekih navodilih ampak potem vidim posebej gmail kontakte, hkrati pa tistih iz telefona ne poslje na gmail. Kako resit to zadevo?

| Gmail kontakti in Iphone | |||

Ok, kako najenostavneje syncat kontakte iz iphona s kontakti v gmail contacts? Sem kreiral gmail kot exchange po nekih navodilih ampak potem vidim posebej gmail kontakte, hkrati pa tistih iz telefona ne poslje na gmail. Kako resit to zadevo? 

| 
	|||

na gmailu exportiraj v .csv, nato ta file importiraj v outlook/entourage/windows mail, potem pa to synchaj z iphonom preko itunes.

dela bp  | 
	|||

Potrebujem v obratni smeri, se najrajsi bi pa videl, da synca v smeri iphone > gmail. Momentalno mi dela bolj obratno. 

| 
	|||

Probaj preko iTunes-a syncat na Google ... 

![]()  | 
	|||

gconsync.exe se mi usuva! Vsaj zivljenje ni dolgocasno, ko se za malenkost matras par dni.  

| 
	|||

ce rabis v obratni smeri, moj postopek delaj od zadaj naprej  

se pravi, iphone synchaj z outlook/entourage/windows mail, to exportiraj v .csv in nato to importiraj v gmail contacts  | 
	|||

No go. Vsi podatki o stiku se znajdejo pod opombami, ime, priimek, etc. je prazno. /crazy/

[/img] | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |