Ok, kako najenostavneje syncat kontakte iz iphona s kontakti v gmail contacts? Sem kreiral gmail kot exchange po nekih navodilih ampak potem vidim posebej gmail kontakte, hkrati pa tistih iz telefona ne poslje na gmail. Kako resit to zadevo?
| Gmail kontakti in Iphone | |||
Ok, kako najenostavneje syncat kontakte iz iphona s kontakti v gmail contacts? Sem kreiral gmail kot exchange po nekih navodilih ampak potem vidim posebej gmail kontakte, hkrati pa tistih iz telefona ne poslje na gmail. Kako resit to zadevo?
|
|||
na gmailu exportiraj v .csv, nato ta file importiraj v outlook/entourage/windows mail, potem pa to synchaj z iphonom preko itunes.
dela bp |
|||
Potrebujem v obratni smeri, se najrajsi bi pa videl, da synca v smeri iphone > gmail. Momentalno mi dela bolj obratno.
|
|||
Probaj preko iTunes-a syncat na Google ...
![]() |
|||
gconsync.exe se mi usuva! Vsaj zivljenje ni dolgocasno, ko se za malenkost matras par dni.
|
|||
ce rabis v obratni smeri, moj postopek delaj od zadaj naprej
se pravi, iphone synchaj z outlook/entourage/windows mail, to exportiraj v .csv in nato to importiraj v gmail contacts |
|||
No go. Vsi podatki o stiku se znajdejo pod opombami, ime, priimek, etc. je prazno. /crazy/
[/img] |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |