mi kdo pove kako bi si nalozil gor kaksno temo?
| Katero themo uporabljate | |||||
mi kdo pove kako bi si nalozil gor kaksno temo?
|
|||||
Jailbrejk --> Cydia --> Winterboard --> poiščeš temo, k ti ustreza --> download & install --> enjoy!
|
|||||
evo jaz sem naredil točno tako(ta tema je res ful HUDA |
|||||
Predpogoj, za uporabo katerekoli tematske spremembe tvojega iPhona, je aplikacija Winterboard, ki jo prav tako najdeš v Cydia programu .. Inštaliraš - potem se ti naredi Reboot iphona, in potem najdeš use downloadane teme v tej novi aplikaciji imenovani Winterboard .. Temo aktiviraš tukaj tako, da jo potrdiš in pokaže se ti kljukica (da je v uporabi)
Ko zapustiš Winterboard, se namizje Respringa in VOILA! |
|||||
sem inštaliral winterboard ampak nevem kje v njemu namestit temo |
|||||
samo kliknes na temo in gres ven. potem se ti sama nalozi. ce pa hoces downloadat temo jo pa najdes v cydii in se ti automatsko da v winterboard!
easy |
|||||
fora je, da jaz ko sem v winterboardu nikjer ne vidim teme
|
|||||
hm... to pa potlej nebi vedel. a pa si jo dol potegnu? men jih pokaze. rebootej iphone, mogoce pomaga
|
|||||
sej se automatsko reboota, ko inštaliraš winterboard |
|||||
...KLIK!
|
|||||
jebemo... samo ugasnit in pol prižgat bi mogel iPhone
|
|||||
Obstaja kaka pametna stran z screeni in ocenami them za iPhone..?
|
|||||
Tukaj najdeš ogromno tem in ostalih hecov... Screeni, ocene, know how... http://macthemes2.net/forum/viewforum.php?id=23 http://macthemes2.net/forum/viewforum.php?id=24 primer screenov
LP, M |
|||||
Evo mal spremembe
Android Widget by eCAR.theme
Chill Pill (mal predelana verzija)
![]() |
|||||
mogoče ve kdo kako se reče temu locku ko je KIEV pa kaze vreme itd?
|
|||||
Se mi zdi da je program intelliscreen. |
|||||
jaz uporabljam za vreme, koledar itd. lockscreen info in mi je res najbolš... z intelli sem imel samo probleme...
|
|||||
Spet mal spremembe
![]() |
|||||
Živjo!
Imam en problem! Naložil sem winterbord in je delovalo vse BP. Nato sem naložil še intelliscreen in se mi je vmes telefon zaklenil. Ko sem ga odklenil mi je na vrhu pisalo Complete, spodaj pa Reload Springboard. To sem tudi pritisnil, sedaj se je gumb obarval modro kolešček pa melje že 10min. Home button ne deluje, ugasnit se ga ne da. Kaj lahko naredim??? lp Miha |
|||||
Rešu zadevo!
Vmes pa skoraj crknu od straha!!! Tiščal sem poweroff in homebutton skupaj, toliko časa dokler se ni ugasnil, potem se je takoj prižal nazaj in dolgo časa se ni zgodilo nič (samo jabuček na zaslonu), bil sem prepričan da se je zaklenil, nato pa kar naenkrat bzzz in se prižge. Kot bi se jaz še enkrat rodil Lp |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |