Mobile battery charger - iPhone 3gs
|
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 10.11.2009 18:16:49 Mobile battery charger - iPhone 3gs |
|
Za 30 € sem kupil prenosni charger saj se baterija na 3gs-u zelo hitro sprazne. Ko sem jo priključil se je ekran ugasnil in iphone se ni več želel prižgati. Baterijo sem odklopil in iphone se je prižgal po prbiližno 5ih minutah. Močno močno se je segrel, in baterija se je zelo hitro praznila, približno 1% na 30 sekund. Ko sem prišel domov, mi iphona PC ni zaznal, na iphonu pa je neprestano sijal samo rdeč del baterije na screenu, vendar prižgal se ni. Nesel ga bom v garancija, razen če mi lahko kdo drug pomaga.
(charger je narejen samo za 3g/3gs)
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 10.11.2009 18:20:49 Re: Mobile battery charger - iPhone 3gs |
|
reaper je napisal/a: | Za 30 € sem kupil prenosni charger saj se baterija na 3gs-u zelo hitro sprazne. Ko sem jo priključil se je ekran ugasnil in iphone se ni več želel prižgati. Baterijo sem odklopil in iphone se je prižgal po prbiližno 5ih minutah. Močno močno se je segrel, in baterija se je zelo hitro praznila, približno 1% na 30 sekund. Ko sem prišel domov, mi iphona PC ni zaznal, na iphonu pa je neprestano sijal samo rdeč del baterije na screenu, vendar prižgal se ni. Nesel ga bom v garancija, razen če mi lahko kdo drug pomaga.
(charger je narejen samo za 3g/3gs) |
Sepravi si ga s tem chargerjem posral... Probaj ga napolnit iphone v elektriko in če potem deluje? Pusti ga čez noč da se polni.
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 10.11.2009 18:22:42 |
|
Pusti priključeno na omrežnem polnilcu čez noč. Če se ti zjutraj ne prižge normalno boš moral menjat baterijo.
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 10.11.2009 18:23:57 |
|
sem ze poskusil, elektrike preko polnilca sploh ne zazna, PC ga pa samo močno segreje, in baterija ostane na istemu nivoju.
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 10.11.2009 18:30:08 |
|
reaper je napisal/a: | sem ze poskusil, elektrike preko polnilca sploh ne zazna, PC ga pa samo močno segreje, in baterija ostane na istemu nivoju. |
Potem pa nesi na servis in se naredi neumega da ne veš kaj je to bilo 
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 10.11.2009 18:32:37 |
|
gpc17 je napisal/a: | reaper je napisal/a: | sem ze poskusil, elektrike preko polnilca sploh ne zazna, PC ga pa samo močno segreje, in baterija ostane na istemu nivoju. |
Potem pa nesi na servis in se naredi neumega da ne veš kaj je to bilo  |
o tem razmislam, ampak ta servis sovrazim ker nazadnje ko je bil 3gs tam, je bil tam 1 mesec zato ker sem pritisnil erase all content.
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 10.11.2009 18:34:52 |
|
reaper je napisal/a: | gpc17 je napisal/a: | reaper je napisal/a: | sem ze poskusil, elektrike preko polnilca sploh ne zazna, PC ga pa samo močno segreje, in baterija ostane na istemu nivoju. |
o tem razmislam, ampak ta servis sovrazim ker nazadnje ko je bil 3gs tam, je bil tam 1 mesec zato ker sem pritisnil erase all content. |
Komot bi lahko tukaj vprašal, treba bi bilo samo restorat preko računalnika tudi to se je že meni zgodilo.
V tem primeru ti res ne preostane kaj drugega, sploh pa če ga tudi računalnik ne zazna?
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 10.11.2009 18:39:21 |
|
gpc17 je napisal/a: | reaper je napisal/a: | gpc17 je napisal/a: | reaper je napisal/a: | sem ze poskusil, elektrike preko polnilca sploh ne zazna, PC ga pa samo močno segreje, in baterija ostane na istemu nivoju. |
o tem razmislam, ampak ta servis sovrazim ker nazadnje ko je bil 3gs tam, je bil tam 1 mesec zato ker sem pritisnil erase all content. |
Komot bi lahko tukaj vprašal, treba bi bilo samo restorat preko računalnika tudi to se je že meni zgodilo.
V tem primeru ti res ne preostane kaj drugega, sploh pa če ga tudi računalnik ne zazna? |
Mal težko restorat preko računalnika ker mam na os 3.1.2 jailbrekanga in tko tut odklenenga. Se prav če ga restoram se zaklene, če ga downgreadam na 3.1 se tut zaklene, na manj se pa 3gsa ne da restorat...
Klinc gleda, tja bom nesu, pa ko mine 45 dni ima da radi čne bom pa novga zahtevu.
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 10.11.2009 18:40:30 |
|
reaper je napisal/a: | gpc17 je napisal/a: | reaper je napisal/a: | gpc17 je napisal/a: | reaper je napisal/a: | sem ze poskusil, elektrike preko polnilca sploh ne zazna, PC ga pa samo močno segreje, in baterija ostane na istemu nivoju. |
V tem primeru ti res ne preostane kaj drugega, sploh pa če ga tudi računalnik ne zazna? |
Mal težko restorat preko računalnika ker mam na os 3.1.2 jailbrekanga in tko tut odklenenga. Se prav če ga restoram se zaklene, če ga downgreadam na 3.1 se tut zaklene, na manj se pa 3gsa ne da restorat...
Klinc gleda, tja bom nesu, pa ko mine 45 dni ima da radi čne bom pa novga zahtevu. |
Vem da se zaklene moj se tudi. Ampak saj imaš blackra1n in ga odkleneš...
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 10.11.2009 18:41:55 |
|
gpc17 je napisal/a: | reaper je napisal/a: | gpc17 je napisal/a: | reaper je napisal/a: | gpc17 je napisal/a: | reaper je napisal/a: | sem ze poskusil, elektrike preko polnilca sploh ne zazna, PC ga pa samo močno segreje, in baterija ostane na istemu nivoju. |
Klinc gleda, tja bom nesu, pa ko mine 45 dni ima da radi čne bom pa novga zahtevu. |
Vem da se zaklene moj se tudi. Ampak saj imaš blackra1n in ga odkleneš... |
ja sam kko pridš do blackra1na če je zaklenen? menda rabš turboSIM.. Sicer nima veze ker nič ne zazna ampak useen bi blo fajn vedit 
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 10.11.2009 18:43:16 |
|
Ko ti pride do tistega da vstaviš sim kartico samo na kompu zaženeš blackra1n in se ti iphone restarta in potem pač ga odkleneš.. Cel postopek si preberi v kakšni drugi temi.. Ne rabiš turbosim..
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 10.11.2009 22:30:50 |
|
Jah podobna scena je bla na mojmu ipod videu.
Priklopu sm ga na komp in kr naenkat nobenga efekta vc od njega.
Racunalnik ga mi ni zaznov, niti ce sm ga dal direktno na utičnco se ni hotel polnt. Skratka neuporaben.
Ugotovil sm, da je bil na kompu usb konektor narobej ubrnjen (faza, nula). Tko mi je na ipodu skurl procesor in se ga mi ni splačal popravlat.
Upaj, da nisi naredu kasne podobne traparije......drugač pa če poznaš koga, ki bo kupil isti telefon, ga prosi če ti posod račun in poji z njim v trgovino in rec, da so ti prodal pokvarjen telefon. ( sam sem to že večkrat izvedu sicer ne pri iphonu ampak pali zmerj:)
Ker v nasprotnem primeru ti znajo zamorit veš, ker pač napaka ni opravičljiva iz strani proizvajalca.
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #13 Objavljeno 11.11.2009 21:14:09 |
|
rox je napisal/a: | Jah podobna scena je bla na mojmu ipod videu.
Priklopu sm ga na komp in kr naenkat nobenga efekta vc od njega.
Racunalnik ga mi ni zaznov, niti ce sm ga dal direktno na utičnco se ni hotel polnt. Skratka neuporaben.
Ugotovil sm, da je bil na kompu usb konektor narobej ubrnjen (faza, nula). Tko mi je na ipodu skurl procesor in se ga mi ni splačal popravlat.
Upaj, da nisi naredu kasne podobne traparije......drugač pa če poznaš koga, ki bo kupil isti telefon, ga prosi če ti posod račun in poji z njim v trgovino in rec, da so ti prodal pokvarjen telefon. ( sam sem to že večkrat izvedu sicer ne pri iphonu ampak pali zmerj:)
Ker v nasprotnem primeru ti znajo zamorit veš, ker pač napaka ni opravičljiva iz strani proizvajalca. |
ja mojmu sosolcu se je isto zgudil in je dobu po 2h dneh novga.. js bom pa spet caku 1 mesc pa se mau da bojo porajtal da ne radi -.-
|
 |