Pozdravljeni
imam težavo in sicer, pobrisal sem nevede Cydio na iphonu 3g, ali jo je možno rešiti ali moram na novo JB... če se da namestiti bi prosil kakšen postopek
hvala vam že vnaprej

| Pobrisal Cydia... | |||||

Pozdravljeni

imam težavo in sicer, pobrisal sem nevede Cydio na iphonu 3g, ali jo je možno rešiti ali moram na novo JB... če se da namestiti bi prosil kakšen postopek hvala vam že vnaprej  | 
	|||||

Uporabljaj iskanje oz pravi forum poglej!

Zadnjič še pomagam takim lenobam!!! http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=11296 Tle notr če nisi len boš zihr najdo odgovor, kje downloadat Cydio itd...  | 
	|||||

Pozdravljen pajtl

hvala ti da pomagaš lenobam zato pa je forum a ne, mal povprašaš mal pomagaš in odgovori so tu hvala hvala vedno smo pa veseli če nekdo kaj več ve kako i kje najti določene stvari kajti iskalnik mi ni kaj dosti pomagal zato sem se obrnil na nov post LP Daniel  | 
	|||||

Vredo. Sem počaščen  | 
	|||||

zdravo..

jst mam tut eno vprašanje glede cydia-e.. in sicer, s tamalmu sm biu na vlaku in je itak hotu igrat igrce.. naložim eno igrco iz cydia-e.. in je res ooornk gnila.. kk jo zbrišem? kajti če bi hotel da jo tko zbrišem kot sm to do sedaj delau (držiš na eni ikoni dokler se ne začne trest pol daš pa sam x.. negre) hvala  | 
	|||||

pejt v cydio in jo najdi pa dej uninstal

lp  | 
	|||||

niceee.. tenks  

| 
	|||||

ni pene sam da je ratal  

| 
	|||||

bom kr tule vprašu da nebom delu nove teme!

kako naj pridem na cydi do prikaz klicajočega, slo datuma,... ker od mitja server zgleda da neki jebe?! od njega mi samo pokaze slovenska ozadja. Hvala in L.p.  | 
	|||||

problem prikaza klicočega je odpravljen z OS 3.1. Tako da ti priporočam, da si nadgradiš telefon. 

| 
	|||||

hmm dva dni nazaj sem šel nazaj na 3.0 Hvala  | 
	|||||

Smo malo povrsni? Ze vceraj, ko si tole napisal sem sel pogledat in je bilo vse notri... pa nisem hotel nic komentirat... Danes pa sem odstranil Mitjev source, rebootal iPhone (da se res spraznijo vsi cache-i), ga se enkrat dodal in so vsi paketi notri...    
Kateri naslov pa imas za Mitjev source?  | 
	|||||

iphone.slovenskipaket.info 

| 
	|||||

probaj mitjap.homeip.net  | 
	|||||

Bom izkoristil kr to temo da ne odpiram nove. ko na iphonu odprem cydio mi na vrhu piše to sporočilo.

This device has a 3.1 ECID SHSH on file. Kaj naj bi to pomenilo.  | 
	|||||

Če boš to napisal v google, boš takoj dobil odgovor...

PS: To ni nič slabega... kvečjem obratno.  | 
	|||||

Se mi je zdelo, da si malo napamet delal  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |