| Jest je napisal/a: | ||
NIHCE tega ne more zrihtat, ce je na njem firmware 3.1 ali 3.1.2 ... pa ni vazno ali je iz Ljubljane ali pa iz Helsinkov ali Tirane |
sam a ni zanimiv da je applu uspel zaklent fw tko da ga ze 1 mesec ne morjo pohekat?
| iPHONE 3G IZ HRVASKE | |||||||||
sam a ni zanimiv da je applu uspel zaklent fw tko da ga ze 1 mesec ne morjo pohekat? |
|||||||||
ja fw 2.2.1 je bil najdlje... do izzida 3.0
|
|||||||||
Oja... je ze bilo ... spomnite se iPhone 3G in verzije 2.2 ... ki se je ni dal odklenit ene pol leta... dalo se je pa uporabljat s pomocjo proxy kartice (TurboSIM, StealthSIM, X-SIM,...) |
|||||||||
aha tega pa nism vedu.. pol je še zdej upanje za unlock 3.1.2
|
|||||||||
|
|||||||||
jaz imam hrvaškega iphona in sem ga updajto na 3.1 in mi vse lepo dela. Jailbreakan z PwnageTool in to je to...
|
|||||||||
ja probej updejtat na 3.1.2
|
|||||||||
zakaj bi updajto na 3.1.2? |
|||||||||
Raje ne...ker se bo zaklenil...malo te zezajo pubeci...
|
|||||||||
Ne razumem, kje se vedno najdete pacienti, ki se a ma popolnoma nič ne spoznate na tehniko (konkretno odklepanje iPhona), a vseeno na prvo roko kupite hrvaški tel., ki je znano lahko nemogoče odkleniti. Ja, čez čas se bo dalo: boš čakal pol leta, eno leto??? In potem bi našel enega, ki bi ti to naredil, po možnosti zastonj. Za take kot si ti je uradni nakup, v Italiji, brez komplikacij. Ja, seveda, prišparal si slabih 200 EUR, dal jih boš še 100 za odklep, porabiš boš vsaj 10 ur, da boš prišel do rešitve in v procesu boš zamoril vsaj petdeset ljudi. HALO!!! |
|||||||||
In to napises ko je odklep ze vzunaj!
|
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |