Zanima me če lahko naložim WIN 7 na MBP-ja?
Rad bi da bi delovali samostojno, brez kakšnega bootcampa...
Ali je to možno, in kako, oz. zakaj ne?
Najlepša hvala
| WIN 7 na Macbookpro-ju- DA ali NE? | |||||||
Zanima me če lahko naložim WIN 7 na MBP-ja?
Rad bi da bi delovali samostojno, brez kakšnega bootcampa... Ali je to možno, in kako, oz. zakaj ne? Najlepša hvala |
|||||||
Brez bootcampa? Zakaj pa to? Saj z bootcampom itak deluje samostojno. Druga varianta je parallels desktop, ki pa ni tisto, kar želiš ti.
|
|||||||
Imej oboje.. preko Bootcampa in na začetku izbereš OS. Obvezno si potegni dol BootCamp 3, ki ima najnovejše driverje za W7. |
|||||||
ok to že, ampak kaj pa če bi jst želel samo WINSE? lp |
|||||||
No, potem pa narediš tako kot pri nas na šoli (GIMB). Prek bootcampa naložiš winse in nato macov OS izbrišeš. Preprosto, kajne?
Sicer je pa to zelo nelogična poteza!! |
|||||||
kaj je namen kupt maca in met pol gor sam winse... tko mal nelogično glede na to da bi cenej dobu nek prenosnik s podobno zmogljivostjo (sicer bi crknu po letu ali dveh pa zgledou bi slabs oz bi bil debelejsi sam whatever)
sicer pa se zdi timova rešitev še najlažja |
|||||||
In kje dobiš Boot Camp 3 driverje? Na apple strani še jih jaz nisem videl. |
|||||||
Boot Camp 3 is the version that comes with Snow Leopard.
Sicer pa je še kar nekaj težav s 3jko: http://www.macwindows.com/bootcamp3.html |
|||||||
Ne razumem bežigrajske gimnazije, razen če imajo res preveč denarja. Res vsaka čast tistemu, ki kupi maca, da si potem inštalira windowse mac os x pa izbriše res!!!!
|
|||||||
Hehe...glej, pomoje ceneje kot sm jst dobil MBP-ja nebi mogu kupt nobenega prenosnika
Kaj pol lahko sam prek bootcampa inštaliram winse in potem izbrišem dol macOS... Kaj mi lahko še kdo pove kako prek winsow zapeč** snowa... tnx |
|||||||
Dual Layer DVD rabiš. Drugače pa imam jaz na MBP-ju Leopard Snowa v kombinaciji z Win7 Pro in špila odlično.
|
|||||||
a je ukraden, pa take fore?
|
|||||||
Ja kaj mi lahko pliz poveš kako v winsih na DL dam snowa... tnx aja pa ni ukraden pa take fore..in nism zašvicu-fuL |
|||||||
No tuki pa nisem pravi naslov. Pomoje bi šlo s kakim Nerotom. Ampak rabiš ISO sliko, ne DMG. Se pa kolikor vem da na netu dobit DMG to ISO converter.
|
|||||||
a ti prou sovrazs OSX al zakva ga noces met... unih 8GB al kolkr kol je na HD ju pa res ni velik |
|||||||
Zanima me, če ima Bootcamp že uradno podporo za Windows 7 oz kdaj jo bo imel?
|
|||||||
Že ma lep cajt... z neta potegneš Boot Camp 3, kjer so vsi driverji za WIN7 Testirano dela vse. |
|||||||
Kaj mi prosim v zs poveš kje si dobil bootcamp 3.0? lp in tenks |
|||||||
tukaj ste vsi čisto zajabčkani
|
|||||||
Hehe lepa, sam mao offtopic kaj ti mord veš ki bi dobil bootcamp 3.0 ? |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |