Jabuk
Kateri SSD - predlogi
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 02.11.2009 11:29:40
Kateri SSD - predlogi
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,

v želji po malenkostni pohitritvi in bolj snappy delovanju mojega 2006 macbooka pro se odločam za nakup ssd pogona. Potreboval bi 256 gb modele. Prosim za vaše predloge, izkušnje, ipd po katerem modelu poseči (kupil bom verjetno na ebay).

Za vse informacije se vam vnaprej zahvaljujem,

LP
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 02.11.2009 13:39:04
Re: Kateri SSD - predlogi
chiuaua1 je napisal/a:
Pozdravljeni,

v želji po malenkostni pohitritvi in bolj snappy delovanju mojega 2006 macbooka pro se odločam za nakup ssd pogona. Potreboval bi 256 gb modele. Prosim za vaše predloge, izkušnje, ipd po katerem modelu poseči (kupil bom verjetno na ebay).

Za vse informacije se vam vnaprej zahvaljujem,

LP

zdi se mi da je to kar velika naložba v tako “star” računalnik (sam imam istega) in ne vem koliko se ti še splača oz. če bo kje kakšno drugo ozko grlo...
sicer pa kar sem slišal so inteli najboljši
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 02.11.2009 13:42:56
Lp,

glede na to da sem v tem času v mašini zamenjal že praktično vse, največ komponent v zadnje pol leta z novimi (optična enota, baterija, ram, ventilator), je polovica računalnika praktično novega, z njim sem popolnoma zadovoljen, prav tako ne zaostaja tudi strojno. Tudi dizajn novih MBP (črna tipkovnica) mi ne ustreza, se mi zdi ta model bolj profesionalnega izgleda. Če bi želel novo primerljivo stvar (MPB 17'') bi potreboval najmanj nekih 2000 eur.

Zato raje najdem ssd ki precej kritično vpliva na odzivnost sistema v cenovnem rangu nekih 400 eur.

Intel proizvaja kakšne 256gb verzije, ker jih nisem zasledil?

Hvala,

LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Shitopia
Ženska

Prispevek: #4   Objavljeno 02.11.2009 16:35:46
za 400€ je prakticno nemogoce dobiti 256gb ssd, sploh pa ne od intela, ki je eden izmed najdrazjih na trziscu. priporocam da se ozres po patriotu in supertalentu, najcenejsa solidna stvar ta hip pa mislim da bo kar corsair. hint: kupuj v tujini Wink
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani