Kateri SSD - predlogi | |||||
v želji po malenkostni pohitritvi in bolj snappy delovanju mojega 2006 macbooka pro se odločam za nakup ssd pogona. Potreboval bi 256 gb modele. Prosim za vaše predloge, izkušnje, ipd po katerem modelu poseči (kupil bom verjetno na ebay). Za vse informacije se vam vnaprej zahvaljujem, LP |
|||||
![]() |
|||||
zdi se mi da je to kar velika naložba v tako “star” računalnik (sam imam istega) in ne vem koliko se ti še splača oz. če bo kje kakšno drugo ozko grlo... sicer pa kar sem slišal so inteli najboljši |
|||||
![]() |
|||||
glede na to da sem v tem času v mašini zamenjal že praktično vse, največ komponent v zadnje pol leta z novimi (optična enota, baterija, ram, ventilator), je polovica računalnika praktično novega, z njim sem popolnoma zadovoljen, prav tako ne zaostaja tudi strojno. Tudi dizajn novih MBP (črna tipkovnica) mi ne ustreza, se mi zdi ta model bolj profesionalnega izgleda. Če bi želel novo primerljivo stvar (MPB 17'') bi potreboval najmanj nekih 2000 eur. Zato raje najdem ssd ki precej kritično vpliva na odzivnost sistema v cenovnem rangu nekih 400 eur. Intel proizvaja kakšne 256gb verzije, ker jih nisem zasledil? Hvala, LP |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |