Mi lahko nekdo pove kje se nastavi da ko bom vpisoval številke z decimalkami ne bo pisalo npr. 547.62(z piko) ampak 547,62 (z vejico).
Hvala!
| Office 2008 - Excel težava z obliko števil | |||||
Mi lahko nekdo pove kje se nastavi da ko bom vpisoval številke z decimalkami ne bo pisalo npr. 547.62(z piko) ampak 547,62 (z vejico).
Hvala! |
|||||
Našel v system preferences>International>Format v regiji sem mel nastavljeno Slovenia(English) in sem nastavil na sloveni(Slovenian).
Zdaj dela... |
|||||
Preizkusil sem vse mogoče ampak nikakor noče.. Obstaja še kakšna druga možnost?
|
|||||
Pri meni je to delovalao ker je tudi pri računalniku v ko si računal in si pritisnil vejico vzel kot piko ko sem to v systemu spremenil deluje vse povsod BP.
|
|||||
kaj pa datum, js mam regional nastavljeno na slo, pa mi datume se vedno pise v nekem americkem formatu 10/31/09, kako ga naj to prepricam, ker to je res annoying??
|
|||||
System Preferences-Language&Text-Formats-Customize |
|||||
zivjo,
to sem ze imel nastavljeno, ampak ne pomaga. ok, pomaga tolk, da une, ki jih na novo vpises po nase ne pretvori v usa format. ko hocs izbrati custom formating ti ponuja samo neke ameriske vrste zapisa datuma... prav tako ti xcl shranjen na pcu, po slovensko, odpre z ameriskimi datumi... weird... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |