Montanje map iz strežnika - moteče | |||
Postavil sem SL Server na Mac Mini, ko se prijavim v iMac-a mi v Finderju pokaže pod Shared pokaže ta strežnik a me motijo dve stvari: 1.) Kako se da uštimat, da me avtomatično konekta? Sicer me napiše, da me hoče konektat... potem napiše da ne more in ko "kliknem" Connec As... in vpišem moje ime in geslo se pa brez problema --> to me full moti 2.) Ko sem na tem strežniku (v Finderju na iMac-u) in ko izberem pač neko mapo na tem strežniku mi jo pokaže na namizju. Kako bi lahko to preprečil? Delam recimo z 20 ali več mapami in kar naenkrat imam na namizju 20 map! Hvala za pomoč, M |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Še dve vprašanji: 1) Vsakič, ko zaprem Finder in ga ponovno odprem se kakšno sekundo povezuje s tem strežnikom. Ali ni kakšne variante, da je non-stop ta iMac non-stop povezan na strežnik? 2) Ali se lahko "da" na namizje ta strežnik, tako kot je Macintosh HD? _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |